Mindenmás

Összeesett egy idős férfi az utcán Hódmezővásárhelyen, sokáig küzdöttek, de sikeresen újraélesztették a helyszínen (frissítve)

“A Bajcsy-Zsilinszky Endre utcában, a biciklisboltnál újraélesztés volt folyamatban” – írta csütörtökön délelőtt az egyik tag a HMVHLY Car Life nevű Facebook csoportban. Mint kiderült, egy összeesett idős férfit élesztettek éppen újra a mentősök a helyszínen.

A kommenteknél található beszámoló szerint az újraélesztés sikeres volt, hiszen az egyik szemtanú arról számolt be, hogy egy órára rá a mentősök már oxigént adtak az idős férfinek a helyszínen. Az esettel kapcsolatban levélben kerestük az OMSZ-t, mint írták, a helyszínről egy személyt szállítottak kórházba.

FRISSÍTVE: EGY ÓRÁN ÁT KÜZDÖTTEK AZ IDŐS BÁCSI ÉLETÉÉRT

A Promenád24 az eseményekkel kapcsolatban azt írta, hogy a mentőszolgálat munkatársai több mint egy órán keresztül küzdöttek az idős férfi életéért. A járókelők és a közeli bolt dolgozói nyújtottak elsősegélyt az idős férfinak először, majd a közeli orvosi rendelőből jött az erősítés. A mentők is percek alatt a helyszínre érkeztek, és megkezdték a férfi újraélesztését. Olvasók arról számoltak be, hogy az újraélesztés közel egy óráig tartott, a közösségi médiában is sokan fejezték ki közben aggodalmukat és együttérzésüket. 

Kapcsolódó cikkek

Egy hozzászólás

  1. Visszajelzés: Devops Consulting Company
'Fel a tetejéhez' gomb