Mindenmás

Szeged a mecénás város! A Napfény Műterem exkluzív rendezvénytermében egymást érik az előadások.

A Napfény Műterem épülete maga az élő történelem, telis tele olyan szellemiséggel és kultúrával, amit csak itt Szegeden lehet átérezni. Mától a gasztro kultúrális műhely mellett újra a művészetek közösségi tere is lett. Megnyitott az exkluzív rendezvényterem külön konyhája is. Bekukucskáltunk a ma esti előadás előtt, és beszélgettünk a Napfény Műterem séfével is. Ha pedig már ott jártunk, kaptunk két jegyet is!

Elképesztő, hogy szeged az ország kulturális fővárosa is: egymást érik a különböző kulturális események és gazdag történelmünk is bizonyítja, Szeged mindig élenjárt a nagy művészek megszületésében. Sajnos most zárva van a színházunk, de Szeged akkor sem maradhat kultúra nélkül!

Nagyon örültünk, amikor megtudtuk, hogy a Tenyérvonalak – Faludy est és bórkóstoló -ra szinte azonnal elfogytak a jegyek. A ráadás estre is pár nap alatt kapkodták el a belépőket. A Századfordulós Kabaréest-re a cikk írásának pillanatában még volt jegy. Ebből is látszik: Szeged egy mecénás város!

A videót is érdemes megnézni! A Napfény Műterem Szeged belvárosában mindig is híres volt a tökéletes kiszolgálásról és arról a megfoghatatlan légkörről amit teremtenek minden nap. Így az exkluzív rendezvényteremnek ma átadtak egy külön konyhát, ezzel is biztosítva a rendezvények zavartalan, magasszínvonalú lebonyolítását. Természetesen az átadóra mi is elugrottunk ma. Mutatjuk is Nektek:

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb