Sport

Nem sikerült jól a szombat: a Szeged VE a Tiszavirágban, a Szedeák a Honvéd otthonában kapott ki

Három szegedi csapatért is szoríthattunk szombat délután, míg a Szegedi Női Vízilabda Egyesület és a Szegedi Vízilabda Egylet a Tiszavirág Sportuszodában meccselt, addig a Naturtex-SZTE-Szedeák a Honvéd otthonában mérette meg magát. Mindhárom csapat vereséggel zárta a hétvégét,

  • a Szegedi Vízilabda Egylet 10-16-ra,
  • a női csapat 8-12-re,
  • a Naturtex-SZTE-Szedeák pedig 85-72 – re kapott ki.

DUPLA PÓLÓMECCS VOLT A NEMRÉG ÚJRANYITOTT TISZAVIRÁGBAN

Először rendeztek kettős pólómeccset a Tiszavirág Sportuszodában, szombaton 15 órakor az SZNVE, míg 17 órakor a SZVE fogadta a BVSC-Zuglót.

A tabella nyolcadik helyén álló férfi csapatnak minden oka megvolt a magabiztos kezdéshez, mivel pont egy hete 9-8-ra győzték le az addig veretlen Szolnokot. A férfi OB 1 tizenegyedik fordulójában rendezett összecsapáson a szegediek kezdtek jobban, az első negyed abszolút a miénk volt (4-5), a második végére viszont valami elment, már 4-5 volt az állás a BVSC javára. A harmadik negyed 6-9 – es mérleggel zárult, a vége pedig egy hatgólos vendéggyőzelem lett 10-16-tal.

“Szomorú vagyok, úgy éreztem, a Szentes elleni győzelmet követően felszabadultabbak leszünk” – nyilatkozta a szegediek vezetőedzője, Kiss Csaba, aki szerint sajnos minden tekintetben jobb volt a BVSC.

A szegediek szerdán a Szentes otthonában játszanak majd.

A szegedi női csapat szintén a BVSC-t fogadta, akik szintén kikaptak, 8–12-lett a találkozó vége.

A HONVÉD OTTHONÁBAN KAPOTT KI A SZEDEÁK

A Budapesti Honvéd otthonában folytatta a bajnokságot a Naturtex-SZTE-Szedeák, a fővárosi meccsre népes szurkolótábor kísérte el a szegedi különítményt. Jól kezdtünk, viszont hamar megtört a lendület, a csapat beszámolója szerint a második félidőnek már 15 pontos hátrányból vághattunk neki (49–34).

Crawley büntetői után már húszpontos hátránnyal fordulhatott ki a Szedeák az utolsó öt percre, a vége 85-72 lett, folytatás jövő vasárnap már az újszegedi sportcsarnokban, a Kaposvár ellen.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb