Mindenmás

Szegeden láttál már furcsa dolgokat a villamoson? Budapesten most a függőágy a menő!

Szegeden láttunk már villamoson kívülről utazó fiatalokat, és az sem ritka nyaranta, hogy fiatalok dalra fakadnak a sárga járművökön. Az is megérne egy külön misét, miért találkozik szinte heti jelleggel agresszívan a tramtrain egy-egy autóssal. Budapesten viszont ma este valaki kimaxolta az utazási kényelemfaktort: függőágyat szerelt fel a villamoson, és abban utazott.

Szeged is tud meglepetéseket okozni: több alkalommal láthattuk, ahogyan a villamos ütközőjén utaztak fiatalok, de troli után kapaszkodva gördeszkások és kerékpárosok is mulatták az időt Szegeden. Nagyon fontos itt felhívni a figyelmet mindenkinek arra: rendkívül balesetveszélyes mutatványok ezek, higgyétek el nem éri meg.

Ennél eggyel visszafogottabb látvány volt, amikor a Dugonics téren álló II. Rákóczi Ferenc mögé csücsültek fel hajnalban az ittas hangulatú egyetemisták, akik így, vágtatva szerettek volna a SZOTE-ból hazajutni…eredménytelenül (a SZOTE KLUB egykoron Szeged meghatározó egyetemi klubja volt…a szerk.).

Ma este viszont a TIKTOK tanulsága szerint valaki kimaxolta a relax életérzést Budapesten a 4-6-os villamoson: nemes egyszerűséggel kifeszített egy függőágyat, és két megálló között lefeküdt pihenni. Hétfő esti lazulásként nézd meg, és véletlenül se utánozd! A VIDEÓT ITT TUDOD CSEKKOLNI!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb