Mindenmás

Törölközőbe csavarta a nő fejét, úgy ütötte – hónapokon keresztül megalázta és bántalmazta élettársát egy férfi Szegeden, most vádat emeltek ellene

Vádat emeltek azzal a férfival szemben, aki hónapokon keresztül megalázta és bántalmazta élettársát. Sőt, volt, hogy még a lakásba is bezárta – álla a Csongrád-Csanád Vármegyei Főügyészség keddi közleményében.

Mint írják, a vádirat szerint a vádlott 2022 februárjától élt élettársi kapcsolatban a sértettel az egyik szegedi lakásban. A közleményben az áll, hogy a férfi már a kapcsolat kezdetétől féltékeny volt a nőre, megszabta neki, hogy hova mehet, megpróbálta megtiltani neki, hogy dolgozzon, mert ott is férfiakkal találkozhat.

TÖRÖLKÖZŐBE CSAVARTA A FEJÉT A NŐNEK, ÚGY ÜTÖTTE

Mint tovább kiderült, a vádlott ezen túlmenően rendszeresen ütötte-verte a nőt, testszerte rugdosta, válogatott kifejezésekkel becsmérelte, de előfordult az is, hogy a sértett fejét törölközőbe csavarta, és úgy ütötte. A közlemény szerint a nőnek többször keletkeztek kisebb sérülései, de mindig megbocsátott a férfinek. Mint tovább írják, előfordult az is, hogy a vádlott bement a sértett munkahelyére, ott ordibált, erőszakoskodott. A legutolsó alkalommal, tavaly júliusban a férfi újra bántalmazta a nőt, majd a közös lakásukba akarata ellenére bezárta és a kiengedéséért könyörgő nőt többször fejen ütötte. A férfit kapcsolati erőszak, zaklatás és személyi szabadság megsértésének bűntettével vádolja, bűnösségéről a Szegedi Járásbíróság fog dönteni.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb