Mindenmás

Pénteken újranyit a Városi Sportuszoda és a Városi Sportcsarnok, de több energiatakarékossági intézkedés is érvényben marad

Február 3-tól (péntek) ismét várja a sportolni vágyókat az újszegedi Városi Sportuszoda és Városi Sportcsarnok a megszokott nyitvatartással – közölte az intézmény csütörtökön szerkesztőségükkel.

Mint kiemelték, a Tiszavirág Sportuszoda mellett immár az újszegedi létesítmény is fogadja a lakosságot és a sportolókat péntektől, miután december 19-től zárva tartott a közgyűlési döntés értelmében a magas energiaárak miatt. Hozzátették, az uszoda mellett a Városi Konditerem és az Everfit Sport Lifestlye Center is újranyitja kapuját.

TÖBB ENERGIATAKARÉKOSSÁGI INTÉZKEDÉS IS ÉRVÉNYBEN MARAD

Az intézmény közleményéből az is kiderült, hogy az újranyitással több, korábban bevezetett energiatakarékossági intézkedés is érvényben marad, így például a sportcsarnok és uszoda aulájában, folyosóin, irodáiban és a küzdőtéren 18°C fok lesz. Az uszodában a versenymedence vízét min. 25-26°C-on, a tanmedence vízét min. 31°C-on tartják, a sátor alatt és az öltözőkben min. 24°C-ot biztosít az üzemeltető Szegedi Sport és Fürdők Kft. az előírásoknak megfelelően. A leállás egyébként nem telt tétlenül: több karbantartási és javítási munkát is elvégeztek az épület állagmegóvása és a stabil és energiahatékony üzemelés érdekében. További információ a szegedsport.hu oldalon érhető el.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb