Szegedi Arcok

Majdnem balesetet okozott, a rendőrség szabálysértési eljárást indított a Táskás Ember ellen

Majdnem balesetet okozott a Táskás Ember Szeged és Hódmezővásárhely között, a hajmeresztő akciót január végén videóra is vették – írtuk meg a múlt héten, majd ma az is kiderült, hogy a férfi ellen emiatt szabálysértési eljárás indult.

Már több mint egy éve beszédtéma Szegeden és Hódmezővásárhelyen az aktatáskás férfi. Volt, hogy megkergetett egy kocogó nőt, de legtöbbször inkább csak fáradhatatlanul fut reggelente a két várost is összekötő 47-es úton. Január 23-án ebből majdnem baleset lett, ugyanis kirohant az egyik közlekedő autó elé:

ELJÁRÁS INDULT A FÉRFI ELLEN

Az üggyel kapcsolatban a Promenád24 most megkereste a rendőrséget, hogy megkérdezzék, tudnak-e erről, illetve volt-e már bármilyen eljárás emiatt a férfivel szemben. Szűkszavúan annyit válaszoltak, hogy: “a férfi ellen a Hódmezővásárhelyi Rendőrkapitányságon közlekedési szabályok megsértése miatt szabálysértési eljárás indult.” A lap arra is felhívta a figyelmet, hogy a fent említett eset nem egyedi, és azóta is mindennaposak azok a posztok a közösségi médiában, amikben azt írják: óvatosan közlekedjen mindenki, mert felbukkant a táskás férfi az úton, Szegednél, az algyői hídon, vagy éppen Vásárhely közelében.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb