Szegedi Arcok

Megütötte Olvasónkat és a kislányát is kirántotta a kezéből egy kéregető nő Szegeden – az autósok elé is kiugrik, hogy pénzt kérjen

Rengetegszer írtunk már a Szeged és Hódmezővásárhely között cikázó Táskás Emberről, aki a múlt héten kiszaladt az egyik autós elé, és ezzel majdnem baleset okozott a 47-esen. Mint kiderült, nem kell messze menni a hasonló történetekért, hiszen Szegeden belül is találunk ilyen esetet. Cikkünket követően olvasónk keresett fel bennünket üzenetben, mert Kata elmondása szerint egy idős asszony rendre a József Attila sugárút és a Retek utca környékén kéreget, az autósok elé ugrik, hogy pénzt kérjen. Olvasónkat egyszer meg is ütötte, sőt, a kislányát is kirántotta ma a kezei közül.

VESZÉLYEZTETI SAJÁT MAGA ÉS MÁSOK TESTI ÉPSÉGÉT IS

A József Attila sugárút és a Retek utca környékét bukkan fel rendszerint egy idősebb, szemüveges nő. Kata olvasónk szerint az arra járóktól kéreget és az autósok elé is többször kiugrott már. Mint írta: “kéregetni szokott, nem gond neki, ha az autók között kell mászkálni, előszeretettel veszélyezteti a saját maga, és más testi épségét is.” Olvasónk beszámolója szerint a reggeli órákban szokott vele találkozni, viszont a Táskás Emberről szóló Facebook posztunk kommentjei alatt többen is azt írták, hogy hajnali 3-kor és négykor is futottak már össze vele. Az egyik kommentelő, Tibor így írt:

“3 óra sem volt még amikor elém vetette magát, alig bírtam elkerülni a gázolást… Megálltam, erre nekiesett az autónak, rávert a kezében lévő táskával. Ez hetente minimum kettőször megismétlődik! Itt már nem az a kérdés, hogy elütik-e, hanem az, hogy mikor?”

KATÁT MEGÜTÖTTE, AZ 5 ÉVES KISLÁNYÁT PEDIG KITÉPTE A KEZÉBŐL

“Az, ahogyan viselkedik már számomra botrány” – írta szerkesztőségünknek Kata, aki hozzátette, hogy egyszer már meg is ütötte. “Múlt héten is jött felém – miközben boltba mentem – ignoráltam őt, erre káromkodott, majd erősen megütött. Nem haltam bele a sérülésbe, de baromi kellemetlenül ért, hogy szombat reggel 8 előtt megütnek. Nem számítottam rá” – emelte ki. Mint kiderült, ma reggel is történt egy incidens a szóban forgó hölggyel, mint Kata írta, hiába próbálták az 5 éves kislányával kikerülni őt, a nő a gyerek mellé ment, kirántotta őt a kezeiből és erősen megfogta a csuklóját, miközben szétfeszítette az ujjait, hogy pár forint aprót tegyen a gyerek kezébe. “Azonnal rászóltam, hogy engedje el a gyerekemet és “kiszabadítottam” a kezéből a lányomat és elmentünk. Nem foglalkoztam vele, hogy mi történt azzal a pénzzel, amit adott volna neki. Felhívtam a segélyhívót – jobb ötletem nem volt – és rendőri bejelentést tettem a hölgy ellen. Kislányom megijedt, elmondása szerint nem tudott elmenni a nénitől, mert szorosan tartotta őt, a csuklóját szorítva.” Kata szerint már máskor is találkozott vele, akkor a két kislányával sétált, de mind a kettőt megijesztette.

Az ügy kapcsán felkerestük a Csongrád-Csanád Vármegyei Rendőr-főkapitányságot, amint válaszolnak, frissítjük cikkünket!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb