Mindenmás

A világ legjobb salátái Szegeden! Itt az idő, hogy segítsük az életmódváltásod! Mi is a Zöldlevelecskébe járunk, és az eredmény önmagáért beszél. Szeretjük!

Biztosak vagyunk benne, hogy Szegeden ismered a Zöldlevelecskét. Szeged egyik, ha nem a leghíresebb épületében találod: valami elképesztően pozitív kisugárzású hely, ahol a világ összes salátáját megtalálod. Ha pedig ez sem elég, akkor egyedileg ott helyben elkészítik azt az egészséges salátát amit éppen megkívánsz. Mi már jó pár hete járunk oda a Klauzál térre, éppen azért, hogy bemutassuk Nektek mit ad a Zöldlevelecske! Sőt képzeljétek: kétszemélyes egyedi salátázást is felajánlottak a Szeged365 Family-nek.

Kezdjük az épülettel: ez az az épület, ahol Kossuth Lajos elmondta az egyik leghíresebb mondatát, nekünk szegedieknek, pedig biztosan a legkedvesebbet: “Szegednek népe, nemzetem büszkesége…” Patinás épületek, paloták városa Szeged, ezért is külön öröm, amikor napjainkban valamelyik gyönyörű épületünk él, és élményt nyújt a szegedieknek.

A Zöldlevelecske egyik kedvessége, hogy napi útravalónak a bejáratnál választhatunk egy kedves idézetet, ami segít nekünk egy kicsit lelkileg is feltöltődni. Apróság, de ebédidőben, vagy éppen az egészséges vacsora előtt, igazán lelket melengető elolvasni, magunkkal vinni egy üzenetet. 

SZUPERÉLELMISZEREKKEL A SZEGEDIEK EGÉSZSÉGÉÉRT

A legfontosabb pedig az, hogy igazi szuperélelmiszerekkel készülnek az ételek: finom, egészséges, és annyi vitamint tartalmaz, hogy testünk-lelkünk megerősödik benne! Felsorolni is lehetetlen mennyi vitamint tudunk magunkhoz venni, és az egyedi szószok amiket kapunk a salátákhoz egyszerűen fenségesek. Azt szerintem nem kell kihangsúlyozni a mai világban mennyire fontos, hogy egészségesen együnk, miközben élvezzük is az ízeket.

Azt is megfigyeltük, hogy elképesztően kedvesek a kollégák: mosolyogva fogadnak mindig, minden vendéghez van egy-egy kedves szavuk. Ez megint csak egy apróság, de a sok pozitív életérzés összeadódik a helyen és nagyon jó atmoszférát varázsol körénk, ahogyan belépünk az ajtón. Az ételekről csak szuperlatívuszokban tudunk beszélni: friss egészséges saláták, levesek: minden tele van életerővel! A hely letisztult, kedves, jó itt ebédelni, vacsorázni. 

EBÉDELJ VAGY VACSORÁZZ EGÉSZSÉGESEN ÉS NYERJ

Erdősi Róbert a Zöldlevelecske tulajdonosa a Szeged365-nek elárulta: 100%-ban magyar családi vállalkozásként működnek Szegeden. A csapat közel 25 emberből áll, és mindenki nagyon elhivatottan dolgozik azon, hogy nap mint nap minőségi alapanyagokból a legrövidebb időn belül a szegediek egészségesen tudjanak ebédelni, vagy éppen vacsorázni. Robi nagyon kedves volt, azt mondta egy szegedi kérdést tegyünk fel, a helyesen válaszolók közül pedig két párt meghív salátázni. Köszönjük a Szeged365 Family nevében, a játékot: ITT TUDOD MEGNÉZNI! 

ZÖLDLEVELECSKE SZEGED 

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb