Sport

Van olyan, aki 80 kilót fogyott náluk – kapaszkodj, a szegedi Global Fitness most kifizeti helyetted a személyi edzőt!

Fogyok, szálkásodok, izmosodok – 10-ből 9 szegedi valami hasonlót szokott megfogadni, miután felszáradt a szilveszteri mulatságból. A nagy elhatározásokat általában tettek követik, kemény edzések formájában, a lendület azonban általában január végére, február elejére alább szokott hagyni. Szeged legnagyobb edzőterme, a Global Fitness azonban feltalálta a forradalmi módszert arra vonatkozóan, hogy be tudd tartani az újévi fogadalmad:

“Ne hagyd abba!”

– lökte be megkeresésünkre Neu László üzletvezető, aki nevetve hozzátette, tényleg ennyi az egész, nem kell túlgondolni a dolgot. Mint a cselgáncsosként és személyi edzőként is komoly múlttal rendelkező szegedi elmondta, hogy természetesen tudják, mennyire nehéz szinten tartani a kezdeti motivációt, ezért egy meglepetéssel készültek a vendégeik számára.

HERE COMES THE BOOM: DÍJMENTES SZEMÉLYI EDZÉS, MINDEN BÉRLET MELLÉ

A meglepetés lényege, hogy februárban minden bérletesük mellé díjmentesen, haveri alapon fizetnek egy személyi edzőt.

“Teljesen más egyedül harcolni a vasakkal és úgy, hogy velünk van egy profi, de baráti segítség”

– magyarázta Laci, aki egy korábbi akciójukat felelevenítve személyi edző szolgáltatást adnak ajándékba a kondabérleteik mellé.

Hogy mire jó egy profi társ?

  • Laci szerint a kezdeti sikerek után, a végső cél eléréséhez kell egy követhető és betartható terv, amelyhez viszont szakember segítsége szükséges.
  • Az edzésterv mellé profi étrend is kell, amely ha jól van felépítve, rövid idő alatt tényleg látványos eredményt generál majd, legyen szó zsírégetésről vagy izmosodásról.
  • A harmadik dolog pedig a lelki tényező, mint interjúalanyunk elmondta, egy motiváló társsal teljesen más lemenni a terembe, egyszerűen kell valaki, aki bíztat, aki elmondja, hogy jó úton jársz, meg persze azt is, ha pont fordítva.

CSAK EGY BÉRLET KELL HOZZÁ ÉS MÁR MEHET IS A NO PAIN, NO GAIN!

Ha szeretnél élni a lehetőséggel, menj le a Global Fitnessbe, válts egy bérletet, majd jelentkezz be a recepción táplálkozási tanácsadásra, személyi edzésre vagy mindkettőre. Februárban egyikért sem kérnek pénzt, magyarán óriásit spórolhatsz, miközben égnek a kalóriák vagy éppen kapaszkodnak rád az izomkötegek.

A SZEGED365 TÖRTÉNETÉNEK LEGINSPIRÁLÓBB SZTORIJA IS A GLOBAL FITNESSBEN KEZDŐDÖTT

A Global Fitnessben tényleg nem viccelnek, erre a legjobb bizonyíték az óföldeáki Simon Anita sztorija, amely az egyik leginspirálóbb, amivel valaha is találkoztunk. Az alábbi videónk főszereplőjének ugyanis úgy sikerült 80 kg-ot fogyni, hogy abból egy deka sem jött vissza rá.

Az olvasottsága szerint a 2021-es év legolvasottabb cikkeit tömörítő lista második helyén lévő nagyinterjúnk (kattintások száma a cikken: 189.028) a közösségi média top 10-ünk első helyén landolt, ez lett a 2021-es év legnézettebb Szeged365-ös videója, több, mint 700.000 (!) megtekintéssel. A szám egyébként azóta még tovább mozdult, most valahol 900.000 és 1 millió megtekintés között menetel, a poszt pedig több, mint 1.6 felhasználóhoz jutott el megjelenése óta.

Ha kell egy kis extra inspiráció februárra, olvasd el még egyszer Anita sztoriját, a cikket és a videót az alábbiakban találod:

SZÓVAL, BELEVÁGUNK? VAGY INKÁBB, FOLYTATJUK?

Szeged legnagyobb edzőtermében minden nap 5:30-tól 23:00-ig várnak, bővebb infót az alábbi elérhetőségeken találsz:

Fotók: Global Fitness

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb