Mindenmás

Karambol az M5-ösön: teherautó, kamion és személyautó is érintett a balesetben, egy embert feszítővágóval szabadítottak ki a tűzoltók (frissítve)

Teherautó, kamion és személyautó is érintett abban a balesetben, amely az M5-ös autópálya 67-es kilométerénél, a Bács-Kiskun vármegyei Lajosmizse térségében, a pálya pihenőjénél, a főváros felé vezető oldalon történt – közölte hétfőn fél 12 körül a katasztrófavédelem.

A lajosmizsei önkormányzati tűzoltók egy embert feszítővágóval szabadítottak ki az autóból, és átadták őt a mentőknek. A balesethez riasztották a kecskeméti hivatásos tűzoltókat is. Az érintett szakaszon forgalmi akadályra kell számítani.

FRISSÍTVE: EGY A SZTRÁDÁRA BEFUTÓ FÉRFI MIATT ÜTKÖZTEK, ÚJABB BALESET VOLT

Kiderült, hogy az elsőt követően még egy baleset történt az autópályán. A rendőrség honlapján azt írják, hogy az első balesetet az okozta, hogy egy férfi befutott az autópályára, ahol elütötte egy szabályosan haladó autó. A jármű sofőrje feltehetően vészfékezett, emiatt pedig összeütközött a mögötte haladó két személyautó, valamint egy tehergépjármű. A feltorlódott sorban további két autó ütközött, e baleset során egy ember súlyosan megsérült.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb