Mindenmás

Egy sztrádára befutó férfi miatt ütköztek először az M5-ösön, majd a feltorlódott sorban további két autó is karambolozott

Teherautó, kamion és személyautó is érintett abban a balesetben, amely az M5-ös autópálya 67-es kilométerénél, a Bács-Kiskun vármegyei Lajosmizse térségében történt – írtuk meg hétfőn délelőtt, majd kiderült, hogy ezt követően még egy baleset történt az autópályán. A tájékoztatás szerint az első azért történt, mert valaki befutott a pályára – közölte a Bács-Kiskun Vármegyei Rendőr-főkapitányság a police.hu oldalon.

A rendőrség honlapján azt írják, hogy az első balesetet az okozta, hogy egy férfi befutott az autópályára, ahol elütötte egy szabályosan haladó autó. A jármű sofőrje feltehetően vészfékezett, emiatt pedig összeütközött a mögötte haladó két személyautó, valamint egy tehergépjármű.


A tájékoztatás szerint a sztrádára befutó férfi súlyosan, a járművekben ülők közül pedig ketten könnyebben sérültek meg. A feltorlódott sorban további két autó ütközött, e baleset során egy ember súlyosan megsérült.

A helyszínen jelenleg teljes útlezárás van, torlódásra kell számítani, de a rendőrök a lajosmizsei pihenőhelyen keresztül terelik a forgalmat, ami így lassú, de folyamatos.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb