Mindenmás

Képzeld minden jegy elkelt a Napfény Műterem exkluzív rendezvénytermébe! De Csuja Imre vállalt még egy előadást, mutatjuk a részleteket

Hatalmas respect Szeged polgárainak: zárva a Szegedi Nemzeti Színház, de a Napfény Műterem a belváros szívében a kultúra kis szigete lett az elmúlt hetekben. Szeged színészei, a Legszegedibb Művész 2022 díj nyertese, Borovics Tamás, Krausz Gergely fenomenális Faludy -esttel kedveskednek, Szilágyi Annamaria és barátai pedig Századfordulós Kabaréesttel lepik meg a szegedi közönséget. A művészek sora pedig itt nem fejeződik be: Csuja Imre nőnapi előadására sincs már jegy, de van egy jó hírünk!

Korábban már megírtuk, hogy Szegeden ikonikus épületben nyitotta meg a Napfény Műterem exkluzív rendezvénytermét, ahová elképesztően népszerű előadásokat szervezetek vacsorával és borkóstolóval. Nagyon örültünk, amikor megtudtuk, hogy a Tenyérvonalak – Faludy est és bórkóstoló -ra szinte azonnal elfogytak a jegyek. A ráadás estre is pár nap alatt kapkodták el a belépőket. A Századfordulós kabaréest-re sincs már jegy, és Csuja Imre nőnapi önálló estjére is minden jegyet szinte azonnal megvettek a szegediek.

Az egyik főpróbát meg is tudtuk Nektek mutatni, sőt maga Borovics Tamás exkluzív interjút adott nekünk:

A cikk írása közben kaptuk az információt, hogy Csuja Imre művész úrnak nagyon jól esett, hogy ilyen rövid időn belül elfogytak a jegyek a nőnapi előadására, így a Napfény Műterem egy ráadás előadással kedveskedik Szegednek. A március 15-re tervezett verses est részleteit ITT TUDOD ELOLVASNI!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb