Mindenmás

Elsodortak egy robogóst a Szilléri sugárút és a Fecske utca kereszteződésénél (frissítve)

Szerdán délután fél négy körül egy autós elsodort egy robogóst a Szilléri sugárút és a Fecske utca kereszteződésénél, a SPAR-nál található körforgalomnál – jelezte több Szeged365 olvasó is szerkesztőségünknek. Dóra tájékoztatása szerint egy sávon halad a forgalom a helyszínen, a Debreczeni utca felől útzárlat van.

Laci olvasónk ugyanakkor azt írta, hogy elég nagy torlódás alakult ki, a rendőrök mellett a mentősök is kint vannak a helyszínen. A robogó sofőrjét a mentőben ápolják jelenleg. Kerüljetek, ha tehetitek!

FRISSÍTVE: ÚJABB FOTÓKAT KAPTUNK

Nem sokkal a baleset után újabb fotókat kaptunk a helyszínről. László a képek mellé azt írta szerkesztőségünknek, hogy a Debreceni/Fecske utcai, illetve a Szilléri sugárúti körforgalom nem túl szerencsés hely: másfél hónapja a feleségét ütötték el itt, előtte 2 hónappal egy rollerest. Minden esetben ugyanaz volt a probléma, a Csillag tér felől érkező autósok nem adják meg az elsőbbséget a körforgalomban haladóknak. Szépen kérünk, figyelmesen közlekedjetek, vigyázzatok magatokra!

Köszönjük a fotókat Lászlónak!

Kapcsolódó cikkek

Egy hozzászólás

'Fel a tetejéhez' gomb