Mindenmás

Be kell valljuk őszintén: elkapott bennünket a hév, és bevetettük magunkat az ÁRKÁD SZEGED épületébe: SZEGED újra a csokoládé fővárosa! (galéria)

Gyermekekkel kötelező, Valentin nap előtt a szerelmünkkel pedig rendkívül ajánlott meglátogatni most hétvégén az ÁRKÁD Szeged Csokoládéfesztivált! Brutálisan sokan vannak már most is, de ennyi csokoládé szökőkutat egy helyen még nem láttál ebben biztosak vagyunk.

Az ország legjobb édességmanufaktúrái egy helyen, az ÁRKÁD Szeged épületében. Annyi őrülten finom édességet falhatunk fel, hogy felsorolni lehetetlen: egy két extrémebb dolgot emelnénk ki Nektek! Lehet gyurmázni, majd természetesen megenni a gyurmát, hiszen csokoládéból van! Lehet rajzolni csokoládéból, és az elkészült műveket ugyancsak meg lehet enni.

A szerelmeseknek is ajánljuk a fesztivált, mivel régóta bizonyított tény, hogy a csokoládé egyértelműen fokozza az érzelmeket. Külön meg kell említeni a gigantikus csokoládé kelyheket, amelyek közepén gyönyörű epercsodák robbantják fel az ízlelőbimbóinkat.

Az ország legjobb bonbonjaira is külön felhívtuk a figyelmeteket, mivel Szegedre jöttek, ma, holnap és holnap után meg is lehet kóstolni. Erről itt írtunk bővebben:

A világ csokoládé ízeit is csokoládészökőkutakból kapják a szegediek: a csokoládé kereket meg kell forgatni, és vagy inka, vagy svájci, vagy madagaszkári csokoládét kóstolhatunk a színpad mellett.

Tehát Szegedre érkeztek az ország legfinomabb csodái! Kukucskáld meg Te is a fesztivált, itt a galériánk Neked:

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb