Mindenmás

Napi pakk: 8 fok és napsütés, folytatódik a csokiőrület Szegeden, sőt megnyitja kapuit a Menyegző Esküvő-Kiállítás

Kitört a hétvége, s szerencsénkre a reggeli mínuszok után bőven kapunk ma a napsütésből Szegeden, s ami a legjobb, izgalmas programok kavalkádja vár ma rád a Napfény városában. Javában zakatol már az Árkád Csokoládéfesztivál, ma pedig elstartol a tizenhatodik Menyegző Esküvő-Kiállítás is. Főzd le a jó forró kávét, vesd bele magad a szegedi programokba, itt a Napi pakk!

MAI NÉVNAPOSOK

Nagyon boldog névnapot kívánunk minden Bertold, Marietta, Dezső, Elek, Manyi, Mari, Mária, Mariella, Mariska, Paszkál, Teodóra és Titanilla nevű olvasónknak!

EZEN A NAPON TÖRTÉNT

  • Ma van a betegek világnapja. Szent II. János Pál kezdeményezésére tartják 1993-tól. 
  • 54 éve Kaliforniában megszületett Jennifer Aniston színésznő (Jóbarátok, Hivatali patkányok, A Minden6ó).
  • 11 éve hunyt el Whitney Houston amerikai énekesnő. 48 éves korában holtan találták szállodai szobájában.

NAPSÜTÉSES IDŐNK LESZ MA SZEGEDEN

Derült, napos idővel indítjuk a hétvégét Szegeden, ahogy haladunk bele a napba azonban egyre több felhő lesz felettünk, és késő délutántól, kora estétől egy melegfront hatására eső, havas eső, is kialakulhat térségünkben. Hajnalban -9, napközben 8 fok körül alakul a hőmérséklet.

MA IS VÁR AZ ÁRKÁD CSOKOLÁDÉFESZTIVÁL

Tejcsoki, étcsoki, fehércsoki, töltött, marcipán, parányi bonbon és nem utolsósorban végeláthatatlan cukorka hegyek, ameddig a szem ellát. Ennél édesebb programot el sem tudunk képzelni Szegeden, ugyanis péntektől egészen vasárnapig csokiban úszik a Napfény városa, itt az Árkád Csokoládéfesztivál!

MA ELSTARTOL A XVI. MENYEGZŐ ESKÜVŐ KIÁLLÍTÁS SZEGEDEN

Több, mint 100 szolgáltatóval durrant a 2023-as, sorban tizenhatodik Menyegző Esküvő-Kiállítás, amely bár kiállítói helyeit tekintve telt házas, vendéghelyek és jegyek még vannak rá. A helyszín új, az érzés a régi, szombaton és vasárnap a PICK Aréna akadémiai csarnokába várnak minden érdeklődőt.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb