Mindenmás

Most történt: Hódmezővásárhelyen elgázoltak egy embert

A MÁV-tól tudjuk: a Békéscsabáról Szegedre 18:47-kor elindult személyvonat elgázolt egy embert Hódmezővásárhely állomáson.

Sajnos a ma este is tele van szomorú eseményekkel: nem olyan rég élőben számoltunk be arról, hogy füst miatt kellett kivonulniuk a szegedi tűzoltóknak a Csongrádi sgt. 85. számhoz.

Szellőztetés után megszűnt a füst, a helyszínen egy kedves idős hölgy élőben nyilatkozott a Szeged365-nek: a lakásokban és a lépcsőházakban is füst volt, a kiérkező tűzoltók nem találtak semmit, így szellőztetés után elhagyták a helyszínt.

A mostani hír sajnos sokkal szomorúbb: a Békéscsabáról Szegedre 18:47-kor elindult személyvonat elgázolt egy embert Hódmezővásárhely állomáson.A balesetben érintett vonat utasai a 20:30-kor Szegedre induló vasútvillamossal tudnak továbbutazni.

A helyszínelés ideje alatt – egy vágány kivételével – korlátozás nélkül tudnak közlekedni a vonatok Hódmezővásárhely állomáson, ezért jelentős késéseket, fennakadásokat nem okoz a baleset a Szeged-Hódmezővásárhely-Békéscsaba vonalon.

Kapcsolódó cikkek

Egy hozzászólás

'Fel a tetejéhez' gomb