Mindenmás

Ököllel arcon ütötte, megpróbálta megerőszakolni, majd egy vízelvezető árokba dobta a nőt a román férfi Vásárhelyen

A Csongrád-Csanád Vármegyei Főügyészség vádat emelt azzal a román férfivel szemben, aki tavaly év elején verte meg alkalmi ismerősét, majd miután megpróbálta megerőszakolni, egy vízelvezető árokba dobta a nőt – közölte hétfőn az ügyészség a hivatalos honlapján.

Mint írják, a vádirat szerint a vádlott és a sértett 2022. január 29. napján dél körül együtt italoztak Hódmezővásárhelyen egy kocsmában, ahol megismerkedtek. A vádlott felajánlotta a nőnek, hogy folytassák az italozást nála, a közeli albérletében. A lakásban a férfi szexuális kapcsolatot kezdeményezett, amelyet a nő elutasított. Ezt követően a férfi több alkalommal ököllel arcon ütötte a sértettet, aki a bántalmazás hatására eszméletét vesztette.

KÓRHÁZBA SZÁLLÍTOTTÁK

A vádlott ezt kihasználva megpróbálta megerőszakolni sértettet, majd a félig meztelen nőt a téli hidegben az ingatlanhoz közeli forgalmas út melletti vízelvezető árokba dobta. Az életveszélyes állapotban levő sértettre egy arra közlekedő autós figyelt fel, akinek az értesítésére kiérkező mentők a nőt kórházba szállították. Az ügyészség a férfit életveszélyt okozó testi sértés bűntettével és szexuális erőszak bűntettének kísérletével vádolja. A vádemeléskor letartóztatásban levő vádlott bűnösségéről a Szegedi Törvényszék fog dönteni.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb