Szegedi Arcok

Napi büszkeség: a Szegedi Sürgősségi Betegellátó Önálló Osztály csapata bekerült a Richter Anna díj döntőjébe, segítsünk Nekik nyerni!

A Szegedi Sürgősségi Betegellátó Önálló Osztály csapata bekerült a Richter Anna díj döntőjébe. Szavazással döntik el, kik kapják közülük a Közönségdíjat – írja a Szent-Györgyi Albert Orvostudományi Kar honlapján, ahol az is kiderült, hogy március 12-ig lehet szavazni.

A kar honlapján azt is közzétették, hogy a csapatvezető Buresch Györgyi, a csapattagok pedig:

  • Czirkó Diána, 
  • Dr. Papp László, 
  • Kis Tamás, 
  • és Molnár Zsolt.

Az egészségügyi szakdolgozó kategóriában „Hétköznapi harcosok akcióban” címmel küldték be a pályázatukat és kerültek a legjobb 3 csapat közé. Szavazással döntik el, kik kapják közülük a Közönségdíjat, ezért a kar arra kér mindenkit, hogy voksoljon a szegediekre. Hozzátették: erre a linkre kattintva tekinthető meg YouTube-on a bemutatkozó rövidfilmjük, ide kattintva pedig a bemutatkozó oldaluk, itt lehet szavazni is.

GUINNESS REKORDOT AKARNAK ÁLLÍTANI

A felhívásban az is olvasható, hogy idén szeptemberben Guinness rekord felállítására készülnek a Szegedi Pick Arénában. Hozzávetőlegesen 15000 általános és középiskolás vesz majd részt az egyidejű újraélesztésben, elsajátítva az alaptudást, a technikát és azt a szemléletet, hogy baj esetén a határozott, bátor cselekvés életet ment.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb