Mindenmás

GRATULÁLUNK Tündi a nyereményhez! A Malátában Bajor és Osztrák Hetek vannak, ahová érdemes asztalt foglalnod!

A Maláta Szeged és Magyarország egyik, ha nem a leghíresebb és legrégebben működő kézműves sörözője, ahol különleges ételeket is fogyaszthatunk a sörkülönlegességek mellé. Nyáron a terasz szinte 0-24 órában tele van, de mi tudjuk: a MALÁTA télen is nyitva van!

A Malátások nem olyan rég még arról számoltak be a Szeged365 Family-nek, hogy Cseh napokat tartanak, cseh sörökkel és cseh ételekkel. Annyira kedvesek voltak, hogy felajánlottak egy kétszemélyes vacsorameghívást is. Gratulálunk a nyerteseknek, ahogyan a képen látjuk inkább hárman mentek a Malátába a cseh nyereményeket elfogyasztani:

Ezen a héten még tart a BAJOR ÉS OSZTRÁK HETEK, ahol az alapválasztékon túl, most új ételkülönlegességek közül választhatunk. A következő ételekkel bővült az étlap:

  • Almás rétes – 1.690 Ft (karamellel és bacon ropogóssal)
  • Currywurst – 4.390 Ft (bajor kolbász, steakhouse burgonyával , friss kevert salátával és fűszeres curry szósszal)
  • Wiener Schnitzel – 4.390 Ft(sertés karaj bécsi bundában, steakhouse burgonyával, friss kevert salátával és ribizli lekvárral)

A sörválasztékról is írtunk nem is olyan rég: köszönjük, hogy ilyen sokan el is olvastátok a cikket. Reméljük azóta már sokan meg is kóstoltátok az új ízeket.

Érdemes tehát asztalt foglalni, akár hétköznapra is. Közben majdnem elfelejtettük: gratulálunk TÜNDI-nek, aki megnyerte a kétszemélyes bajor vacsorát. Ezért is jó Szeged!

Kapcsolódó cikkek

2 hozzászólás

  1. Visszajelzés: ข่าวบอล
'Fel a tetejéhez' gomb