Mindenmás

0Ft fűtésszámla 5 évig!- hirdeti a Cédrus Liget Lakópark. A geotermikus fűtés miatt önmagában is nagyon jó befektetés Szeged legújabb zöld lakóparkja! De most van még pár igen meggyőző érvük

A Szeged365 Family folyamatosan küldi a kérdéseket nekünk a lakóparkkal kapcsolatban. Legtöbben az üzleti lehetőségek után érdeklődtök, erről már sokat írtunk, de most egyre többen kérdeztétek azt is, hogy a Cédrus Liget Lakópark belső udvara milyen funkciót tölt be. Mindenre is választ adunk, de leghitelesebb az elsőkéből kapott információ, ezért el is mentünk Lekeny Márk ügyvezetőhöz, aki minden kérdésünkre készséggel válaszolt.

Ha az üzleti konstrukciókat nézzük, akkor az első amit biztosan ki kell emelnünk az az, hogy már 20% önerő kifizetésével be lehet költözni a kiválasztott ingatlanba. Legyünk őszinték a banki ügyintézések jelentősen lelassulhatnak a szigorodó szabályok miatt, ezért ez egy nagy lehetőség új otthonunk megszerzésére. Fontos itt megemlíteni, hogy Szegeden egyedülálló szolgáltatásokkal is rendelkezik a Cédrus Liget Lakópark, ami folyamatosan megkönnyíti az életünk, és természetesen biztonságot is ad.

Fontos a visszabérlés konstrukció is. Ha csak befektetni szeretne valaki, de sem ideje, sem lehetősége nincs folyamatosan az albérlettel foglalkozni, akkor a Cédrus Liget Lakópark azonnal visszabérli tőled az ingatlant, és minden munkát is átvállal, ami a kiadással és a fenntartással kapcsolatos. Természetesen előzetesen érdeklődni kell a lehetőségekről, és a különböző szerződési feltételekről. Ezeket az üzleti lehetőségeket egyébként részletesen átbeszéltük Lekeny Márk ügyvezetővel. Érdemes megnézni, minden részlet kiderül belőle:

A Cédrus Liget Lakóparkról készült fotókon és videókon jól látszódik a központi zöld park, a szökőkutak és a tavak is. Rendkívül impozáns látványt nyújtanak, még ilyenkor télen is. Erről itt beszélgettünk Lekeny Márkkal, aki egy gyönyörű lakásban fogadott bennünket:

Neked is fontos a fenntartható, zöld Szeged? Ehhez bizony elengedhetetlen a zöld lakóparkok építése, és az egyik legjobb lehetőség erre Szegeden a geotermikus fűtés. Erről itt írtunk legutóbb, ha még nem olvastad el, érdemes most megtenned:

Kapcsolódó cikkek

Egy hozzászólás

  1. Visszajelzés: ติดเน็ต ais
'Fel a tetejéhez' gomb