Mindenmás

Szegeden ingatlanba fektetni jobb, mint aranyba! A geotermikus fűtéssel működő Cédrus Liget Lakópark ügyvezetőjét, Lekeny Márkot kérdeztük az üzleti lehetőségekről

Elképesztő mennyien érdeklődtök a Cédrus Liget Lakóparkról a Szeged365-nél. Helyesen is teszitek, mert ahogyan ígértük mindennek utánajárunk. A geotermikus fűtés is kiemelten fontos, mert Szeged zöld város kell legyen a jövőben is, ehhez pedig elengedhetetlen, hogy a jövő lakóparkjai fenntartható energiát használjanak. Ezen kívül a legtöbben az üzleti befektetésekről érdeklődtök nálunk, így erre is rákérdeztünk.

A geotermikus fűtésről, és a fenntartható energia felhasználásáról a legautentikusabb szegedivel beszéltünk, akivel sétáltunk is egyet Szeged legújabb lakóparkjában. A kérdéseinket itt tettük fel Kóbor Balázs geológusnak, aki a SZETÁV vezetője is:

A befektetési lehetőségekről már írtunk Nektek, erre jött nagyon sok érdeklődés tőletek. Sokan a bérlési lehetőségekről kérdeztetek, és meglepően sokan vagytok kíváncsiak arra, hogy milyen konstrukciókban lehet otthonhoz jutni, vagy befektetési lehetőségként ingatlant vásárolni a Cédrus Liget Lakóparkban. Itt kérdeztünk erről elsőként:

Lekeny Márk a Cédrus Liget Lakópark ügyvezetője most is fogadott bennünket, természetesen az egyik lakásban, ahonnan gyönyörű a kilátás a belső kertre, és még a Nap is kisütött jöttünkre. Lekeny Márk jó hírekkel szolgált: ha valaki most éppen nehezen jutna banki hitelekhez, vagy hosszabb időt vesz igénybe ennek lebonyolítása, akkor is tudnak segíteni. Be kell fizetni egy kisebb részét a lakásnak, és egy bérleti konstrukcióban már be is költözhetünk, miközben tudjuk intézni a banki hiteleket. Ez a jelenlegi helyzetben nagy segítség bárkinek.

A másik lehetőségről már régebben is beszéltünk: ez a visszabérlési konstrukció. Ha pusztán valaki biztos helyre szeretne befektetni, de nincs kedve és ideje foglalkozni a lakáskiadás nyűgeivel, akkor a Cédrus Liget Lakópark egyből kibérli az ingatlan, teljes felelősséggel, és minden lebonyolítással együtt. Így a pénzünk biztonságban van, és fixen hozza is a pénzt.

A mai világban kiemelten fontos, hogy biztos helyen legyen a befektetett pénzünk: a Cédrus Liget Lakópark építésénél mindenre gondoltak: kedvező költségű, és zöld geotermikus fűtést használnak, valamint 0-24-es felügyelettel segítik a lakókat. Az egyedi üzleti konstrukciókkal még kedvezőbb befektetési környezetet is alkottak. Mindenről részletesen Lekeny Márk, a Cédrus Liget Lakópark ügyvezetője nyilatkozott a Szeged365 Family-nek:

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb