KikapcsVideo365

Megújulásra vágyódik az otthonod? Kiugrottunk az SSI Home Design csapatához, Szegeden szerintünk ők a legjobbak!

A tél vége felé járva már minden porcikánk kívánja a tavaszt, vágyunk a napsütés kényeztető melegére, a természet megújulását hirdető virágok édes illatára és azokra az élénk színekre, amelyek jókedvet, boldogságot csempésznek mindennapjainkba. De nem csupán környezetünk megújulására vágyunk ilyenkor, otthonainkat is harmóniában a természettel tavaszi pompába öltöztetjük. S, hogy mik a 2023-as tavaszi trendek, hogyan alakíthatod ki stílusodnak megfelelően otthonod, a szegedi SSI HOME Design lakberendező szaküzlet sokat tapasztalt csapatát hívtuk segítségül.

KÉT TESTVÉR ÁLMODTA MEG A VÁLLALKOZÁST

A Bibó István utcai üzletet két testvér álmodta meg, Simon Szimonetta és Alexandra, akiknek szenvedélyük a lakberendezés, kreatív ötletek tárházával várják vásárlóikat. Mint Szimonetta elmesélte, családi vállalkozásukban lakberendezőként ő segít ügyfeleiknek kialakítani a hozzájuk passzoló designokat, legyen szó akár lakóházunkról, vagy akár irodánkról. Alexandra az üzletvezetést viszi a vállán, s most már Szimonetta férje is csatlakozott a csapathoz, ő asztalosként egyedi bútorok gyártásával, tervezésével és kivitelezésével hódítja meg a megújulásra vágyó vásárlókat. Mivel már mi is nagyon készülünk a tavaszra, nemcsak lélekben, hanem otthonaink dekorációjában is, ellátogattunk a lányokhoz, akik rögtön be is avattak bennünket abba, hogyan dobhatjuk fel 2023-ban otthonainkat úgy, hogy a mai divatnak is megfeleljen, de közben tükrözze egyedi stílusunkat.

MOST LEGINKÁBB AZ EGYSZERŰ, LETISZTULT STÍLUS HÓDÍT

Szimonetta elárulta, most leginkább az a divat, hogy a természetes anyagokat vigyük be az otthonunkba, mint például amilyen a fa, s ahogy körülnéztünk az üzletben valóban számtalan ötletes megoldást láttunk, ami fából készült, melyek letisztult egyszerűségükkel elegáns kiegészítői lehetnek otthonunknak. Természetesen minden évszaknak megvannak az uralkodó színei: idén tavasszal a zöld és a kék, valamint a rózsaszín különböző árnyalatai hódítanak. Szimonetta abba is beavatott bennünket, hogy a retro, antik stílus leáldozóban van, tapasztalataik alapján idén inkább a modernebb stílusok a vonzóbbak. A legtöbben a minimál felé hajlanak, de Szimonetta szerint az is belefér, ha az egyszerű, letisztult stílust, más stílusú dekorációkkal fűszerezzük meg.

A STÍLUS KIALAKÍTÁSÁNÁL A LÉNYEG, HOGY JÓL ÉREZD MAGAD OTTHONODBAN

De otthonunk dekorációinak kialakításában tényleg követnünk kell a trendeket? „Mindig azt mondom, hogy a saját ízlés legyen a fontos, hogy ki, mit szeretne otthon, milyen környezetben érzi jól magát. Ha ez éppen nem passzol az aktuális trenddel, akkor próbáljunk olyat, ami időtálló. Ha valaki bizonytalan azt szoktam javasolni, legyen egyszerűbb a berendezés színekben és inkább kiegészítőkkel dobjuk fel otthonunkat, amit lehet szezononként cserélni. Érdemes például tavasszal egy színesebb függönnyel, egy színesebb párnával, vagy akár asztaldíszekkel újdonságot csempészni otthonainkba” – árulta el Szimonetta.

A SIKERES MUNKÁHOZ ELENGEDHETETLEN AZ ÜGYFÉL ÉS A LAKBERENDEZŐ KÖZÖTTI BIZALMI KAPCSOLAT

Beszélgetésünk során kiderült, ahhoz, hogy a számunkra tökéletes design megszülethessen, elengedhetetlen az ügyfél és a lakberendező közötti bizalmi kapcsolat, hiszen az összhang, az egymásra hangolódás nélkülözhetetlen ahhoz, hogy a vásárló ízlésének megfelelő dekorelemek, vagy éppen bútorok emeljék lakásunk pompáját. Szimonetta szakavatott szemét pedig semmi nem kerüli el, hihetetlen érzékenységgel nyúl egy-egy kiegészítőhöz, s találja meg a számunkra tökéletes darabokat.

Videónkból számos ötletet meríthetsz, milyen darabokkal érdemes most tavaszi pompába öltöztetni otthonodat, melyek az új trendnek megfelelő kiegészítők, s melyek az örök klasszikusok.

Ha te is vágysz már a tavaszi felüdülésre, s szeretnéd, hogy ezt otthonod is tükrözze, keresd bátran Szimonettát és Alexandrát, akik mindenben a segítségedre lesznek!

Cím: 6724 Szeged, Bibó István utca 1. fsz. 6. / Hosszú utca 36.

Telefonszám: 06 20 267 2802

Weboldal IDE kattintva.

Facebook IDE kattintva.

E-mail cím:

[email protected]

Operatőr: Magyar Andor

Fotók: Magyar Andor és SSI HOME Design FB oldala

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb