Mindenmás

Nem is olyan rég azzal ijesztgettek, hogy mindenkinek fizetős lesz, most viszont ingyen sem lehet betölteni… akadozik a Facebook Messenger

Szegeden is körbejárt a pletyka, miszerint fizetős lesz a Facebook. Aztán arról szóltak a hírek, hogy az applikáció lesz fizetés. Majd azt hallottuk, hogy csak a Messenger. Most viszont biztos: sok helyen be sem lehet tölteni az alkalmazást.

Emlékezhetünk rá, két évvel ezelőtt a Facebook, az Instagram, a Messenger és a WhatsApp csaknem hét órára leállt. Ez a leállás megmutatta mennyire fontos az emberek számára a szolgáltatás, itt derült ki nem csak a civil szférában nélkülözhetetlen: online órákat tartanak, orvosokhoz itt lehet foglalni időpontokat. Majdnem napra pontosan ezen a napon röppent fel a hír, hogy a Facebook kivonul Európából, ami nem volt igaz. Erről itt írtunk:

A bejelentések után gyorsan utánajártunk, hogy tényleg van-e baj a Szegeden is legnépszerűbb közösségi platformmal: jelentjük hazánkban úgy néz ki nincs gond, a probléma inkább az USA területén jelentkezett, bizonyos hálózati hiba miatt akadozott a szolgáltatás.

A fizetős Facebook hír is igaz, de nem a halandó felhasználóknak lesz fizetős. Eleinte Ausztráliában vezetik be, és csak azoknak kell havonta fizetni, akik kiváltságos szolgáltatásokat akarnak kapni, és a lehető legnagyobb elérést. Kevesebb, mint havi 5000Ft-ért cserébe a következőket kaphatjuk:

  • az említett kék pipát a neve mellé,
  • jobb elérést a posztoknál,
  • havi 100 ingyen csillagot, amivel a Facebookon díjazhatók a tartalomgyártók.
  • extra védelmet a profil eltulajdonítása ellen,
  • közvetlen hozzáférést az ügyfélszolgálathoz,
  • exkluzív matricákat a történetekhez és Reels videókhoz

További feltételeknek is meg kell majd felelni: 18. életévét betöltött felhasználó igényelheti a szolgáltatást, a regisztrációhoz nem kapnak engedélyt vadonatúj fiókok, valamint a Facebookon és az Instagramon megjelenő névnek meg kell egyeznie a személyi igazolványban szereplő névvel.

Kapcsolódó cikkek

Egy hozzászólás

'Fel a tetejéhez' gomb