Közélet

A rendőrség szerint ez rongálás! Szerinted?

A Magyar Kétfarkú Kutya Párt fényes nappal akciózott Szegeden, ott ahol a “JEDI bicikliút” megszületett. Az aszfaltművészetet most sem díjazták a rendőrök: rongálás miatt indul eljárás!

A Szeged365 Family elsőként láthatta egy hónappal ezelőtt a Magyar Kétfarkú Kutya Párt Szeged remekművét, amivel felhívták a figyelmet arra, hogy nem egészen jó helyre tettek oszlopokat a kerékpárútra. Ha nem olvastad el, itt most megteheted:

Most újra akcióba léptek: Yoda annyira magányos volt, hogy újabb Jedi lovagokat alkottak az aszfaltra. A rendőrség ezt annyira nem díjazta.

A MKKP Szeged közösségi oldalán a következőket írták:

“RENDŐRI INTÉZKEDÉS A JEDI BICIKILIÚTONSzegeden egyre több Jedi mutatja sötétben is az utat a bicajosoknak. A harmadik lovag is elkészült félig, ám csapatunkra végül rendőrt hívtak. Előtte négyszer hajtott el mellettük gond nélkül ugyanaz a járőr. Rongálás miatt indult eljárás.”

Itt vannak az alkotások, döntsd el Te, hogy van-e ennek helye a kerékpárúton. Természetesen ne feledkezzünk meg az eredeti szándékról sem, miszerint az oszlopok balesetveszélyes helyen vannak, este pl. alig látni őket. Egyébként a zöld területet védhetik vele az autósoktól.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb