KikapcsVideo365

Egészséges táplálkozás vs. édes bűnbeesés: nem kell, hogy a kettő kizárja egymást – bevásárló körúton jártunk a Naturliget Bioboltban

Napjainkban sajnos egyre többen küzdenek valamilyen táplálékallergiával, ami megnehezítheti a mindennapos étkezéseket, hiszen nagyon meg kell válogatniuk, mit tesznek a kosarukba azok, akik glutén-laktóz-érzékenyek, cukorbetegek, paleo, illetve vegán étrendet követnek. Mivel az egészséges táplálkozás nekünk is a szívügyünk, felkutattuk Szegeden azt a helyet, ahol különböző diétánknak megfelelően mindent megkaphatunk. Így találtunk rá a Naturliget Bioboltra, ahol a reformélelmiszerek és táplálékkiegészítők széles tárházából válogathattunk, sőt, Kovács Nóra, az üzlet egyik vezetője végigkísért bennünket bevásárló körutunkon, közben pedig derekasan állta a sarat záporozó kérdéseink tüzében.

AZ ÜZLET SZÁMTALAN ALTERNATÍVÁT KÍNÁL EGY ÚJ ÉLETFORMA KIALAKÍTÁSÁHOZ

Mint Nóri mesélte, családi vállalkozásuk megálmodásánál egy cél lebegett a szemük előtt: vásárlóik küzdjenek bármilyen táplálékallergiával, tudják, van megoldás, nem kell lemondaniuk akár még a bűnös élvezetekről sem, üzletükben számtalan alternatívát kínálnak egy új életforma kialakításához. A csapat nagy gondot fordít arra is, hogy megismerjék vendégeik igényét, problémáit, hogy specifikusan a számukra legmegfelelőbb terméket tudják kínálni. Ezért az üzletben egy gyereksarok is helyet kapott, hogy nyugodt körülmények között beszélgethessenek a szülőkkel, amíg a kis lurkók felfedezik a játékok világát.

AZ ELSŐ LÉPÉS MINDIG NEHÉZ

Tudjuk, ha egy diétára szánjuk rá magunkat, az első lépéseket mindig nehéz megtenni, hiszen nem könnyű eligazodni a termékek széles palettáján, ezért a Naturliget Bioboltban nem is bízzák a véletlenre a vásárlást. Nóri és lelkes csapata kifogyhatatlan információforrásként mesélt nekünk reformélelmiszereikről és táplálékkiegészítőikről, míg a végén hasznos tanácsaiknak köszönhetően megtaláltuk a saját igényeinknek leginkább megfelelőt.

VITAMINOK ÉS KOLLAGÉN POROK SZÉLES TÁRHÁZA VÁR EGÉSZSÉGÜNK MEGŐRZÉSÉÉRT

Beváráslásunk során mi elsősorban vitaminokkal töltöttük meg kosarunkat, hogy minél fittebben és jobb formában várhassuk a közelgő tavaszt, de nem tudtunk elsétálni a kollagén porok mellett sem, melyek segítenek bőrünk, fogaink, csontozatunk és a porcok egészséges állapotának fenntartásában. Nóri elárulta, a hal és marhakollagén mellett nagy népszerűségnek örvend vásárlóik körében a csirkeporc komplex is, mellyel hadat üzenhetünk a különböző izületi problémáknak. Naná, hogy ez sem maradhatott a kosarunkból ki!

ÉDES ÉLVEZETEK LELKIISMERETFURDALÁS NÉLKÜL? LEHETSÉGES!

No, de mi a helyzet az édes élvezetekkel? Diétánk során le kell-e róluk mondanunk? Nóri megnyugtatott bennünket, erről szó sincs, hiszen lisztkeverékeik hozzáadott cukrot nem tartalmaznak, így már csak konyhai kreativitásunkon múlik, milyen süteményekkel lepjük meg belőle családunkat. Így bűnözhet az ember, anélkül, hogy lelkiismeretfurdalása lenne.

EGY EGYEDI SZÍNKÓD RENDSZER SEGÍTI A VÁSÁRLÁST

Nóri arra is nagy hangsúlyt fektetett, hogy egy saját maga által kidolgozott pontrendszerrel, színkód alapján segítse a vásárlókat, ennek köszönhetően biztosan nem fog senki mellényúlni az üzlet széles kínálatában. Így, ha még csak most kezdted diétádat és bizonytalan vagy benne, mit ehetsz, vagy éppen párod intézi helyetted a bevásárlást, nem kell az összetevőket lesni egy-egy termék leírásában, legyen szó glutén -, laktóz-, vagy tojásmentes élelmiszerekről, paleo és szénhidrátcsökkentett diétáról, vagy akár vegán táplálkozásról, csak kövesd a megfelelő színkódot és biztosan nem hibázhatsz.

Ha számodra is fontos egészséged megőrzése, ha nem akarsz lemondani az élvezetekről diétád miatt, látogass el a Naturliget Bioboltba és kényeztesd hasad minőségi termékeikkel!

Az üzletet itt találod:

Naturliget biobolt

6728 Szeged Dorozsmai út 50

Telefon:+36 62 424 224
E-mail: 
[email protected]

Nyitva:
Munkanapokon 09:00 – 17:00;
Szombat – vasárnap: Zárva

weboldal: naturliget.eu

Operatőr: Magyar Andor

Fotók: Zombori József, Magyar Andor

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb