Mindenmás

Emberségből jeles! Egy köteg pénzt talált egy nő a Mars tér közelében, visszaadná a tulajdonosának

Ez nem ész átverés, ez bizony most a szegedi valóság! Le a kalappal a szegedi hölgy előtt, aki felhívta a szerkesztőségünket, majd elárulta nem kis összeget talált a Mars tér közelében. Szeretné visszaadni a jogos tulajdonosának.

Hosszasan beszélgettünk telefonon a kedves hölggyel, aki értelemszerűen a neve elhallgatását kérte. Elárulta a Szeged365 -nek, hogy nagyon meglepődött amikor ezt az egy kötegben elhagyott pénzösszeget megtalálta.

A beszélgetés során kiderült, hogy személyesen is ismerjük egymást, és ezúton is üzenjük szerintem minden szegedi nevében: le a kalappal! A hölgy egy szó nélkül el is tehette volna a nem is kis összeget, de nem ezt tette, hanem felhívott bennünket.

Pár percet beszélgettünk, hogyan lehetne a jogos tulajdonosát megtalálni. Így arra jutottunk, hogy a Szeged365 Family segítségét kérjük: ha esetleg ma. Mars tér közelében jártál és egy nagyobb összeget vesztettél el/esett ki a zsebedből, akkor írj nekünk az [email protected].

Arra vagyunk kíváncsiak, hogy mekkora volt az összeg és milyen címletekben volt az összeg. Reméljük, hogy aki elvesztette emlékszik is rá. Amint megtaláltuk a pénz gazdáját, természetesen azonnal megírjuk!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb