KözéletVideo365

Joe Biden megint elesett egy repülőgép-lépcsőn, most épp Lengyelországban

Felvétel készült az amerikai elnökről, ahogy ismét elesik egy lépcsőn, ezúttal Varsóban történt az eset – szúrta ki a VG. Mindez azt követően történt, hogy találkozott a szegedi Novák Katalinnal, sőt, azután, hogy Orbán Viktor azt mondta róla, hogy ő irányítja Nyugat-Európát.

Az Egyesült Államok elnöke nemrég Varsóba látogatott, ahol egy felvétel szerint ismét megbotlott egy lépcsőn, mielőtt felszállt volna az elnöki különgépre. Joe Biden négynapos lengyelországi és ukrajnai látogatásának zárásaként a NATO keleti szárnyának vezetőivel találkozott, hogy biztosítsa őket, az amerikai kormány odafigyel azokra a fenyegető veszélyekre, amelyeket az ukrajnai háború gerjesztett. 

A jelek szerint más veszélyek is leselkedtek rá:

A The Telegraph felvétele szerint 

a 80 éves elnök éppen beszállni készült a repülőgépbe, amikor elesett a lépcsőn, de miután felállt, a beszállás előtt még intett a gép előtt várakozóknak. 

A felvétel pont két évvel azután készült, hogy az amerikai elnök háromszor megbotlott és elesett egy lépcsőn a Maryland-i bázison. Mint a VG írta, Biden tavaly nyáron a delaware-i háza közelében is elesett, ahol testőreivel biciklizett.  

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb