Sport

Érdekes összecsapás elé nézünk: egykori edzőjük csapata ellen lép pályára a Szeged-Csanád GA – megkérdeztük Dragan Vukmirt, milyen érzés Szegedre jönni

Miután szombaton 8-0-ás, gólzáporos győzelmet aratott a Szeged-Csanád Grosics Akadémia az Ujszegedi TC ellen a Csongrád-Csanád megyei I. osztály, 19. fordulójában, Andorka Péter együttese már a következő mérkőzésre készül. Február 27-én, hétfőn 19 órától ugyanis a BFC Siófokkal csapnak össze hazai pályán, a Szent Gellért Fórumban. Azzal a Siófokkal, amelynek jelenlegi vezetőedzője a szegedi klubtól tavaly távozott Dragan Vukmir.

DRAGAN VUKMIR MEGKERESÉSÜNKRE NEM KÍVÁNT NYILATKOZNI

Így a mérkőzés érdekes párharcnak ígérkezik a szegediek számára. Kíváncsiak voltunk, a Szeged egykori edzője milyen érzésekkel tér vissza városunkba, a szegedi stadionba és mire számít a mérkőzésen, azonban Dragan Vukmir megkeresésünkre nem kívánt nyilatkozni.

TAVALY ÁPRILISBAN BONTOTT SZERZŐDÉST A SZEGEDI KLUBBAL

Mint korábban beszámoltunk róla, tavaly áprilisban nagy port kavart városunkban, hogy a Szeged-Csanád Grosics Akadémia vezetőedzője távozott a klubtól, aki akkor a Diósgyőrhöz igazolt át. Ezt követően kiderült, Dragan Vukmir közös megegyezéssel ugyan, de azonnali hatállyal szerződést bontott a DVTK-val is. Majd a BFC Siófok idén januárban jelentette be, hogy Dragan Vukmir lett a csapat új szakmai igazgatója.

Így kerül sor hétfőn a Merkantil Bank Liga NB II. 25. fordulójában a Szeged-Csanád Grosics Akadémia és a BFC Siófok összecsapására, a Szent Gellért Fórumban. Arról, hogyan teljesít a szegedi klub, egykori edzőjük csapata ellen, természetesen jövünk majd a beszámolóval.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb