Kikapcs

Egy kupac kufli, Vitéz László és Robin Hood – nem tétlenkedik márciusban a Kövér Béla Bábszínház, izgalmas előadásokkal készülnek a nyitásra

“Bábszínházunk – oly sok más szegedi kulturális intézménnyel együtt – e hét végén nyithatja meg kapuit, ezt pedig már tűkön ülve várjuk! Nem kisebb eseménnyel rúgjuk be az ajtót, mint a március 5-én vasárnap 17 órakor kezdődő, Dániel András csodás meséiből alkotott Egy kupac kufli című előadásunk premierjével” – közölte kedden szerkesztőségünkkel a remek hírt a szegedi Kövér Béla Bábszínház.

Mint kiemelték, a programot sok szegedi és környékbeli család is izgatottan várja, ami abból is látszik, hogy nem csak a bemutató, de már az azt követő hétvégi két előadás is teltházas. Emellett nem tétlenkednek márciusban, sőt! Érkezik Pályi János Vitéz Lászlója, valamint 26-án a pécsi Bóbita Bábszínház koprodukciójában hozzák el a Szent-Györgyi Albert Agórába a Robin Hood című izgalmas előadást is. Emellett ‘Hány éves a kapitány?’ felnőtteket megcélzó programsorozatuk is folytatódik, 20-án a KL Színház Alaine – Ideje a meghalásnak c. előadása tekinthető meg náluk.

A BÁBSZÍNHÁZ VILÁGNAPJÁRA IS KÉSZÜLNEK

Március 21-én, a Bábszínházi Világnapon egy izgalmas eseménnyel készülnek, amiről egyelőre legyen elég annyit megemlíteni, hogy a tavaly kiadott A nagy Lötty c. mesekönyvük és egy interaktív kiállítóterük is szerepet kap aznap. Mint tovább kihangsúlyozták, dübörög a bábszínház amennyire csak lehetséges, a kis társulat kicsiket és nagyokat is megszólító programokkal készül, és ez még csak az első hónap az újranyitást követően – az évadnak pedig messze nincs vége.

Lassan vége a téli álomnak, nyitnak a kulturális intézmények!

Kapcsolódó cikkek

Egy hozzászólás

'Fel a tetejéhez' gomb