Mindenmás

Kovács Autó újra az élmezőnyben

Idén a Kovács Autó ismét megkapta az Ország Boltja díjat. Az Árukereső autó-motor kategóriájában első helyen végzett a webáruház, amely a témakörében a legtöbb voksot kapta. A Kovács Autóalkatrész Kft. lassan minden évben megnyeri kategóriájában ezt a díjat, ami nem csak annak köszönhető, hogy a vásárlók örömmel térnek vissza hozzájuk, és elégedetten szavaznak rájuk. A webáruház aktívan tesz is azért, hogy jelenlegi és leendő vásárlóinak csakis a legjobbat nyújthassa.

Innováció és odafigyelés: mindig az úton tartják a szemüket

Az Ország Boltja díját minden évben a vásárlók, illetve az Árukereső felhasználói ítélik oda a keresőszolgáltatást igénybe vevő webáruházaknak. Az ott megtalálható értékelések és vélemények alapján az Árukereső díjazza a legjobb értékelésű webáruházakat, ezzel is arra biztatva őket, hogy tovább gyarapítsák a minőségi online kereskedők sorait. A Kovács Autó mindig is arra törekedett, hogy a lehető legjobb online felületet biztosíthassa a vezetés szerelmeseinek. Mindig az úton és a célon tartják a szemünket. Tudatosan, és folyamatosan megújulva igyekeznek az élvonalat képviselni azért, hogy a vásárlóik egy megbízható webáruházat és széles körű termékkínálatot kaphassanak. A Szeged365-nek azt is elárulták, milyen érzés mindig ott lenni a legjobbak között: “Az Ország Boltja díj azt jelenti számunkra, hogy ismét sikerült elérnünk a célunkat, a kiváló minőségű szolgáltatást, amelyből továbbra sem fogunk alább adni. Felkészülünk minden változásra, és ehhez mérten választjuk meg az „alkatrészeinket”. Erre az erőt, azaz az üzemanyagot pedig ügyfeleink pozitív visszajelzései adják, amit nagyon köszönünk.”

Jó autó sincs gondos karbantartás nélkül

Az utóbbi években a webáruház fontos fejlesztéseken esett át, amelyet főleg a vásárlóik jelzései, észrevételei alapján végeztek el. Viszont ehhez az is kellett, hogy a munkatársaik gondos vezetőként mindig odafigyeljenek ne csak az útra, de a haladás minőségére is. Nélkülük a webáruház és a kiszolgálás sosem volna olyan, mint most. Ők azok, akik ha kell, megjavítják vagy éppen kicserélik a webáruház „alkatrészeit” is. Ahhoz, hogy minden tökéletesen naprakészen működjön, pedig a folyamatos fejlesztés is elengedhetetlen.

Kovács Autó – egy webáruház húsz éves múlttal

Húsz évvel ezelőtt az online kereskedelem hazánkban még igencsak gyerekcipőben járt. A szegedi cég, már akkor így nyitottak, amikor még senki sem találta fontosnak igazán, hogy az üzletét így is működtesse. Ez különösen igaz volt az autóalkatrész-forgalmazókra. Ők már akkor látták, hogy igenis fontos egy olyan felületet létrehozni, ahol a vásárlók könnyen és egyszerűen válogathatnak az otthonuk kényelméből.

A Kovács Autóalkatrész a következőket írta a Szeged365-nek: “A Kovács Autó a jövőben is törekedni fog arra, hogy tudatosan haladjon az úton, soha meg nem állva. A vásárlóink visszajelzései továbbra is rendkívül fontosak lesznek számunkra, és ismételten köszönjük a díjat, illetve gratulálunk a többi díjazottnak is. Nagy elismerés számunkra, hogy autóalkatrész webáruházként díjazottak lettünk. Ígérjük, a jövőben sem fog csökkenni az online jelenlétünk: a webshop mellett tartalmainkat és újdonságainkat a weboldalon, az Instagramon és a Facebookon is közzé tesszük. Ügyfélszolgálatunk pedig bármilyen webáruházzal kapcsolatos kérdésre szinte azonnal és készségesen reagál.

Köszönjük tehát mindenkinek! Cserébe idén is tartjuk a sebességet, és soha nem lassítunk, ha nem muszáj.” – írta kérdésünkre Szeged ikonikus cége.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb