Mindenmás

A szegedi FULLANYUUUU nőnapi előadásra elfogytak az early bird jegyek!

FullAnyuuuu már több, mint 24.0000 követővel együtt a Facebook-on hetente segít rászoruló családoknak és gyermekeknek. Most egy előadásra is készül Szegeden a Hungi Vigadóban, amelynek címe: Fullanyuuuu est – a legőszintébb nőnap! Ezzel kapcsolatban kerestük fel ma FullAnyuuuu-t, azaz Suhai Niki-t.

A KEZDETEK

Suhai Niki jótékonysági szerepléseiről már több alkalommal is írtunk, volt amikor el is kísértük egy-egy eseményére. Akkor is elárulta nekünk Niki, hogy Ő is olyan körülmények között élt, hogy úgy érezte nincs menekvés: normális családot szeretett volna, gyermekekkel, szerelmesen, de sajnos bántalmazottá vált. Hatalmas munkával, sok segítséggel végül sikerült kikerülnie ebből a buborékból, de úgy érzi tartozik azzal a sorsnak, hogy már Ő segítsen a bántalmazott anyákon és gyermekeken, a rászoruló családokon. Nem volt könnyű elindulni az úton, de FullAnyuuuu (Suhai Niki) a Szeged365-nek ma már magabiztosan nyilatkozta: “Nagyon nagy utat kellett bejárnom a belső világomban is ahhoz, hogy eljussak idáig. Ma már nem én megyek bátorító előadásokra, mint annak idején, hanem igyekszem én segíteni azoknak a nőknek, gyermekeknek és családoknak, akik sajnos olyan helyzetbe kerülnek ahonnan nem találnak kiutat. Természetesen sok nő keres meg akik nincsenek szerencsére nagyon rossz helyzetben, csak egyszerűen a hétköznapokhoz szeretnének bátorítást, egy kis beszélgetésre vágynak, erőt akarnak gyűjteni” Legutóbb itt írtunk a szegedi FULLANYUUUU-ról.

FullAnyuuu elmesélte nekünk azt is, hogy mennyire boldog akkor amikor egy – egy posztjára több ezren reagálnak nyilvánosan és privátan is. Több, mint 24.000 ezres “FULLANYUUUU tábor” folyamatosan és dinamikusan bővül, és ahogyan Suhai Niki mondta a Szeged365-nek: “nagyon sokan vagyunk, és elképesztően boldog vagyok, hogy folyamatosan egyre többen és többen vagyunk! Elképzelni se tudtam, hogy nem több, mint 24.000-es közösségem lesz. Köszönöm itt is mindenkinek, a közösségemnek, hogy minden nap itt vannak velem, és egyből segítenek, ha megkérem őket. Nagyon hálás vagyok ezért!”

FULLANYUUUU EST SZEGEDEN – A LEGŐSZINTÉBB NŐNAP

Suhai Niki elsőként Szegeden tart előadást nőnapon, amire az early bird jegyek már el is fogytak. Suhai Niki (FullAnyuuu) azt is elárulta nagy izgul, ez lesz az első előadása, amire már nagyon készül. A közösségi oldalán írta azt, hogy minden jeggyel hozzájárulnak ahhoz, hogy egy újabb családon tudjanak együtt segíteni. “Én két okból mutatom meg minden nap az életem szolidáris részét mindenkinek: elsőként azért, hogy még több olvasóm gondolkodjon el azon, hogy rászoruló családokon, nőkön és gyermekeken segíteni nagyon jó, és szerintem kicsit kötelességünk is. Márészt pedig azért, mert mindenki nézze meg, mégha anonim segítőm is, hogy milyen jó helyre kerül az adománya, mekkora boldogságot tud okozni egy apró figyelmesség. Bevallom őszintén, nekem ezek a pillanatok adnak extra erőt ahhoz, hogy írjak, menjek, szervezkedjek a családokért, a nőkért és gyermekekért.”- nyilatkozta FullAnyuuuu, azaz Suhai Niki.

A jegyek vásárlásával tehát segítjük is a szegedi FULLANYUUUU mozgalmat, amelyhez már több, mint 24.0000-en csatlakoztak az ország minden pontjáról.

2023-ban sincs megállás, jönnek az újabb ötletek

Suhai Niki, azaz FULLANYUUUU nem titkolta a Szeged365-nek: nagyon nehéz sokszor 4+1 gyermek mellett toppon lenni, és segíteni. Volt amikor csalókat kellett kiszűrnie, nehogy rossz helyre kerüljenek a felajánlások, és több alkalommal is volt amikor több, mint 100 kilométert tett meg a napi teendők mellett, hogy tudjon több családnak segíteni. Az egyik legnagyobb táborral rendelkező anyuka azt is elárulta szeretne kis csoportos előadásokon a lehető legtöbb nőnek, anyának erőt adni, mivel tudja milyen nehéz, mekkora erő kell ahhoz a mai világban a nőknek, hogy boldogok és sikeresek legyenek.

FULLANYUUUU – EST 1.0 // A legőszintébb nőnap Szegeden Hungi Vigadóban lesz március 8-án 19:00 órától. FullAnyuuuu arra kéri a résztvevőket hozzanak magukkal egy üzenetet, pár sort, ami nekik erőt adott az életben: ezeket összegyűjtve a lehető legtöbb nőnek és anyának is segíteni tudnak.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb