Mindenmás

Zajlik a szegedi reggel: másfél tucat szirénázó rendőrautó az M5-ösön, karambol a Boldogasszonyon és a Kockaház utcában

Sűrűn indult a csütörtök reggel a szegedi közlekedésben, fél óra alatt két baleset is történt plusz zárva a Huszár Mátyás rakpart, ami alapból extra terhelést jelent az egyébként is sűrű belvárosi forgalomra. Reggel 8 előtt a Kockaház utcában, fél 9 környékén pedig a Boldogasszony sugárúton történt 1-1 kisebb ütközés, közben több olvasónk is arról számolt be, hogy egy teljes konvojnyi szirénázó rendőrautó hajtott fel az M5-ösre Szegednél.

A legfontosabb történések, az elmúlt fél órából:

  • két autó ütközött a Kockaház utcában,
  • ugyanez történt a Boldogasszony sugárúton,
  • Szeged365 olvasói tudósítások szerint pedig másfél tucat (Anita 15, Kitti 17 járművet számolt meg) szirénázó rendőrautó – köztük cseh felségjelzésűek – rohantak fel reggel 7 után az M5-ös autópályára Szeged és Domaszék között, az 55-ösön lévő felhajtónál, Budapest irányába tartva. Az utóbbiról az ORFK-nál érdeklődtünk, amint válaszolnak, cikkünk frissülni fog.

A fenti három tétel mellé pedig egy alapvetés: mivel árhullám vonul végig a Tiszán, tegnap délelőtt 10 órakor lezárták a Huszár Mátyás rakpartot. A hydroinfo.hu előrejelzései szerint a vízszint nem is fog csökkeni a következő napokban, tehát várhatóan legalább még egy hétig nélkülöznünk kell a szakaszt, ha autóval mennénk arra. A Tisza vízszintje Mindszentnél is magas, de egyelőre a komp még így is közlekedik a két part között. 

Kapcsolódó cikkek

Egy hozzászólás

  1. Visszajelzés: go to these guys
'Fel a tetejéhez' gomb