Szegedi ArcokVideo365

“Fullanyuuuu” ismét akcióba lendült: hűtővel lepett meg a jótékonyságairól ismert blog alapítója egy nélkülöző, szegedi családot

“Fullanyuuuu”, azaz Suhai Niki újra akcióba lendült. A szegedi anyuka, aki közel három éve indította blogját, melyen keresztül nehéz sorsú családokon segít, ezúttal követőivel egy tökéletesen működő hűtőt juttatott célba egy olyan szegedi nélkülöző családnak, akiknek igazán nagy szükségük volt a konyhai berendezésre. A jótékonysági akcióról Niki mesélt nekünk.

NIKI RENGETEG LEVELET KAP A NEHÉZ SORSÚ CSALÁDOKTÓL

Közel három évvel ezelőtt a “Fullanyuuuu” blog azért indult, hogy a nehéz sorsú, bántalmazott nők és gyerekek hangja legyen. A személyes hangvételű, őszinte írások sokakat megragadtak és nagyon sok anyuka követte, osztotta meg érzéseit, tapasztalatait a blog hasábjain. Amikor pedig Niki úgy határozott, ennél sokkal többet szeretne tenni a bajba jutott családokért, követői egy emberként mögé álltak és segítették megvalósítani jótékonysági akcióját. Onnantól kezdve nem volt megállás: Niki rengeteg levelet kap, történetek, sorsok elevenednek meg az üzenetekben, s a szegedi anyuka időt és energiát nem sajnálva dolgozik azon, hogy minél több gyermeknek, nélkülöző családnak tegye boldogabbá a mindennapjait.

A CSOPORT TAGJAI AKTÍVAN BELEVETETTÉK MAGUKAT A JÓTÉKONYKODÁSBA

Ahogy Niki elmesélte, az elmúlt félévben, utolsó beszélgetésünk óta, szép számmal gyarapodott a “Fullanyuuuu” blog népes családja, akik mindig tettre készen állnak, ha valahol segítségre van szükség, a csoport tagjai aktívan belevetették magukat a jótékonykodásba. Így történt ez most is: felkereste Nikit egy “Fullanyuuuu” olvasó, aki a tökéletesen funkcionáló hűtőjének keresett új helyet.

A HŰTŐ EGY OLYAN NEHÉZ SORSÚ CSALÁDHOZ KERÜLT, AKIK ÖNZETLENÜL SEGÍTENEK A MÉG NÁLUK IS ROSSZABB HELYZETBEN LÉVŐKÖN

“Ezt a kérést örömmel teljesítettem és meg is találtuk a vadonatúj gazdáját a hűtőnek, aki nagyon örült az ajándéknak” – mesélte el Niki. Mint mondta, a hűtő egy dolgos, nehéz sorsú szegedi családhoz került, akik annak ellenére, hogy nekik sincs sok mindenük, önzetlenül segítenek a még náluk is jobban rászorulóknak.

A SZEGEDI NAGY KÖLTÖZTETŐ CÉG MINDIG NIKI ÉS CSAPATÁNAK SEGÍTSÉGÉRE SIET, HA KELL

Niki az ajándék hűtőt szerda délután szállította ki a család részére, méghozzá a “Fullanyuuuu” blog családjának már régóta aktív segítőivel. “Nagy Tamás, a Nagy költöztető cég tulajdonosa a megkeresésünkre rögtön igennel válaszolt. Külön köszönet illeti őt, hogy mindig önzetlen segítséggel járul hozzá a jótékonysági akcióinkhoz” – árulta el Niki.

Nézd meg videóriportunkban, ahogy “Fullanyuuuu”, azaz Suhai Niki maga meséli el legújabb jótékonysági akciójuk részleteit.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb