Blog

Szeged365 – blog: kiugrottunk a Mars téri piacra, ahol megnéztük az árakat is

Az infláció boom előtt is kijártunk a Mars téri piacra, és akkor is megmutattuk nektek az árakat amikor beindult a drágulás. Ma megint kiugrottunk Szeged agorájába: készítettünk egy gyors blogot az árakról.

Szerencsés voltam, mert volt segítségem is: gyermekeim közül két kislányom kísért el a piacra, akik pl. nagyon szeretik a lángost, éhesek is voltak, így ott kezdtük a vásárlást.

A fő épületből utána kimentünk az árusokhoz, itt megnéztük a zöldségeket, és a gyümölcsöket. Egy jó kávét is ittunk, ahol finomságokat is ettek a gyerekek. Közben a benti zöldségek árát is megnéztük, amit be is mutatunk Nektek.

Hamarosan nőnap közeleg, éppen ezért a virágokat is megillatoztuk, sőt vásároltunk otthonra is egy kedves kis virágot. Végül a tojások, gombák és háztáji húsok árait kutattuk fel.

Imádom a Mars téri piacot, ahogyan általában a piacokat szeretem. A városok igazi agorája, ahol őszintén lehet beszélgetni, összefutni régi ismerősökkel. Mutatjuk az árakat és a vasárnapi kínálatot, a teljes VLOG itt tekinthető meg:

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb