Kikapcs

Az ország számos pontjáról érkeztek versenyzők a II. Mártélyi Keringőre – hatórás távon bizonyíthatták rátermettségüket a futók

Az ország számos pontjáról érkeztek versenyzők vasárnap a II. Mártélyi Keringő elnevezésű futóversenyre, ahol kétszázan álltak rajthoz, hogy egyéniben vagy váltóban lefussák a megmérettetés hatórás távját a mártélyi üdülőterületen, írta meg a Hódpress.

A versenyzők pontosan 9 órakor indultak neki a megmérettetésnek, s az első befutó valamivel négy perc fölött tette meg az első kört. “Az idén többen jelentkeztek a versenyre, mint tavaly, amikor százhetvenen voltak. Most csak 188 volt az előnevezés, de helyben is bejelentkeztek a versenyre – árulta el Szöllősi Románó, szervező a Hódpressnek. A nagy érdeklődés egyik fő oka, hogy a versenyidényben ez a térségben az első olyan komolyabb verseny, melyet nem a nagy hidegben szerveztek meg.

A versenyre a vásárhelyiek és a környékbeliek mellett Dunántúlról, Esztergom mellől, Pestről, Dunakesziről, Fótról, Debrecenből és Miskolc környékéről is érkeztek versenyzők.

Forrás: hodpress.hu

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb