Kikapcs

Nőnapi atombomba: 365 kávét sorsolnak ki az egyik szegedi cukrászdában március 8-án

Szegedi lányok, hölgyek, anyukák, nagymamák, öveket becsatolni, mi még ennyi nyereményt sosem láttunk egy játékban. A 2023-as Nemzetközi Nőnap alkalmából a nemrégiben újranyitott Mesi Cukrászdája az EuroCaf szegedi csapatával összefogva nem kicsit durrant:

365 szegedit fognak sorsolni, akik közül mindenki vendégük egy-egy kávéra.

A játék a Szeged365 Facebook oldalán pörög 2023. március 6., 19:00 és március 8., 12:00 között, annak dacára, hogy egy nőnapi játékról van szó, férfiak is nevezhetnek rá, sőt, Füredi László üzletvezető szerint talán úgy a legromantikusabb, ha a daliás lovagok (értsd: szegedi férfiak) egy-egy nyeremény kávézással lepik meg életük párját.

VISSZATÉRÉS, REPÜLŐRAJTTAL

Pont Valentin-nap előtt tért vissza Mesi Cukrászdája, akik a januári szünet után akkora mentes választékkal nyitottak újra, hogy csak néztünk. Rögtön a nyitásra egy grandiózus nyereményjátékkal gyúrtak rá, akkor 100 kávét sorsoltak ki a Szeged365-ön keresztül, volt is rá pörgés:

A kínálatot egyszerűen látni (meg legfőképpen, harapni) kell, az alábbi videó ad egy kis ízelítőt annak kapcsán, mi vár az ember fiára a Makkosházi körúton:

JÁTÉK INDUL, 365 EUROCAF KÁVÉ A TÉT

Szóval, a játék. Adott 365 kávé, ami – mivel párosan szép az élet – 183 nyertest takar, akik fejenként 2-2 csésze gőzölgő Eurocaf-ot fognak nyerni március 8-án, a Nemzetközi Nőnapon, délben.

A feladat egyszerű, mint az egyszer egy:

  • írd meg, hogy kivel innád meg a nyereményed (sőt, jelöld is meg az illetőt),
  • és azt is, hogy melyik világvárosból származik a Nemzetközi Nőnap.

Az utóbbihoz adunk három tippet: A.) Párizs, B.) New York, C.) Moszkva. Sorsolás 2023. március 8., 12:00-kor, a nyerteseknek egy hete lesz átvenni a nyereményeiket.

Mesi Cukrászdáját hétfőtől csütörtökig 10-től 19-ig, péntektől vasárnapig 9-től 19-ig találod nyitva, a parkolás és a pultból ránk ragyogó óriási mosoly pedig továbbra is díjmentes.

  • Szeged, Makkosházi körút 7-9.
  • Díjmentes parkolás az üzlet előtt, a Makkosházi körút 11. alatt!
  • Info vonal: 06308770642

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb