Szegedi Arcok

Szívmelengető 24 óra: liftből mentettek ki egy hölgyet, pénztárnál segítettek ki egy lányt és mentőt is riasztottak – Szeged telis-tele van segítőkész emberekkel

Szívmelengetően indult 2023 és nagyon úgy fest, hogy márciusban is akadnak bőven jótevők Szegeden. Az elmúlt 24 órában csak úgy elárasztották a Szegeden láttam csoportot a jótettek, ami azt jelenti, hogy bizony a sok negatív történés mellett azért akadnak még jólelkű emberek. Volt, aki a pénztárnál segített ki egy lányt és voltak olyanok is, akik liftből mentettek ki egy hölgyet.

Inspiráló történetekben gazdag 2023, korábban arról írtunk, hogy összeesett egy kismama a Csongrádi sugárúton, akinek a járókelők siettek a segítségére, majd arról adtunk hírt, hogy egy férfi kiugrott a kocsiból, hogy átsegítse a nehéz mozgású hölgyet a Csillag téri gyalogátkelőn.

SOSEM GONDOLTAM VOLNA, HOGY ENNYIRE ROSSZ EGY LIFTBE BEZÁRVA LENNI

A jótevők bizony nem tűntek el márciusban sem, ma ezt írta egy hölgy a csoportban: “hálásan köszönöm annak a hölgynek, aki ma reggel kiszabadított a Kereszttöltés utcában a liftből! Nevét sajnos nem tudom. Sosem gondoltam volna, hogy mennyire rossz egy liftbe bezárva lenni! De nagyon-nagyon köszönöm, hogy gyorsan kiért. És a ház lift szerelőjének is köszönöm, mert ő is jött” – emelte ki. A liftes poszt előtt tegnap is sokan számoltak be jótettekről. Íme:

“Keresem azt a hölgyet, aki ma a Dugonics téri Aldiban kisegítette a lányom a pénztárnál, amikor nem tudott kártyával fizetni és nem volt nála elég készpénz. Szeretném megköszönni!” – írta Ágota, majd egy fiatal lány, Luca is posztolt tegnap: “szeretném megköszönni annak a két srácnak a segítséget, akik a mai napon dél körül kihívták nekem a mentőt az Antique Cafe&Tea előtt. Szívesen megköszönném nekik személyesen úgy is, hogy magamnál vagyok.”

A fenti történetek is jól mutatják, hogy bizony Szeged telis-tele van segítőkész emberekkel! Csak így tovább, Szeged!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb