Mindenmás

Egy férfi fekszik Szegeden a Belvárosi hídon! (frissítve)

Köszönjük az olvasóinknak, akik ma este jeleztek nekünk: Szegeden a Belvárosi hídon fekszik egy férfi, akit többen körbevettek.

Köszönjük gyors információkat Nektek, nem győzzük hangsúlyozni, hogy mennyire fontos nekünk ezek az információk. Így tudunk segíteni a többi szegedinek is, gyorsan eljuttatni az információkat hozzátok.

A hétvégén kaptunk leszakított kukákról, és elhagyatott, szétvert autókról is fotókat tőletek. Ma több balesetről, és egy mentőhelikopterről is érkeztek felvételek: köszönjük Nektek, így a leghatékonyabb a Szeged365 Family!

Most egy férfiról írtatok többen, és volt aki képet is küldött, mutatjuk is Nektek:

Az üzenetek alapján közlekedésben nincs torlódás, a járdán történhetett valami. A leírások alapján esetleg eszméletlen a férfi, aki mellett több szegedi is megállt. Természetesen a mentős kollégáknak már küldtünk üzenetet, amelyben a részletekről kérdeztük őket.

Frissítve: az Országos mentőszolgálat arról számolt be a Szeged365-nek, hogy az esethez riasztott mentőegység egy középkorú férfit könnyebb sérüléssel szállított a területileg illetékes kórházba. Szerencsére tehát nincs komoly baja a férfinak, mielőbbi gyors gyógyulást kívánunk!

Köszönjük, hogy a Szegd365 virtuális család tagjaként folyamatosan kapjuk tőletek az információkat, a fotókat és a videókat! Ha bármit látsz ami fontos lehet Szegednek azonnal írd meg nekünk, és mi utánajárunk!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb