Sport

Imsgard jön, Alilovic megy: már hivatalos, hogy a lengyel Wisla Plockhoz igazolt az OTP Bank-Pick Szeged kapusa

A hivatalos oldalán jelentette be a lengyel Wisla Plock, hogy az OTP Bank-Pick Szeged kapusa, Mirko Alilovic a 2023/2024-es szezonban őket erősíti majd. A szegedi csapathoz helyette Emil Kheri Imsgard jön majd.

Az, hogy Mirko Alilovic távozik nem meglepő, már tavaly decemberben felröppentek a hírek, amikor kiderült, hogy Emil Kheri Imsgard nyáron távozik a norvég Elverumtól és Szegedre szerződik.

Mirko Alilovic egyébként 1985. szeptember 15-én született Bosznia-Hercegovinában, Ljubuskiban. Az Izvidacban kezdett el kézilabdázni, ezután a spanyol Leon, a szlovén Celje, majd a Veszprém következett pályafutásában. 2018-ban lett az OTP Bank – Pick Szeged játékosa, most pedig a lengyel Wisla Plockhoz igazolt.

ÁTRENDEZŐDIK AZ OTP BANK – PICK SZEGED

Több átigazolás is történik most a klub életében. Az OTP Bank-Pick Szeged kézilabdázói közül a norvég Alexander Blonz a dán GOG-hoz igazolt, a kapus Mirko Alilovic a lengyel Wisla Plockhoz, a beálló Rosta Miklós a román Dinamo Bucuresti játékosa lesz, míg Kent Robin Tønnesen a PSG-hez vándorolt. Juan Carlos Pastor vezetőedző az egyiptomi válogatott szövetségi kapitányi posztját veszi át, azt viszont egyelőre nem lehet tudni, hogy helyette ki jön Szegedre.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb