Mindenmás

Szinte az egész országban, köztük Szegeden is edzőtermekbe és fürdőkbe járt lopni egy 39 éves szlovák férfi

Szinte az egész országban különböző edzőtermekbe és fürdőkbe járt lopni egy 39 éves szlovák férfi Magyarországon, köztük Szegeden is. A hónapokon keresztül zajló lopássorozatnak városunk egyenruhásai vetettek véget: a szegedi rendőrök fővárosi búvóhelyén elfogták a férfit, tudatta a Csongrád-Csanád Vármegyei Rendőr-főkapitányság.

SZINTE AZ EGÉSZ ORSZÁGBAN FOSZTOGATOTT

A szinte az egész országban – Szegeden, Mórahalmon, Hódmezővásárhelyen, Komlón, Debrecenben, Szekszárdon, Mohácson, Dunaújvárosban, Pécsett, valamint a fővárosban – elkövetett bűncselekményekkel gyanúsított 39 éves szlovák állampolgárt a szegedi rendőrök március 16-án fogták el a Csongrád-Csanád Vármegyei Rendőr-főkapitányság Közterületi Támogató Osztálya munkatársaival együttműködve. A rajtaütés során bűncselekményből származó tárgyi bizonyítási eszközöket foglaltak le a rendőrök.

35 BŰNCSELEKMÉNY ELKÖVETÉSÉVEL GYANÚSÍTJÁK

A szlovák férfi hónapok óta járta az országot, konditermeket, fürdőket látogatott, ahol öltözőszekrényeket tört fel, és az ott elhelyezett értékeket vitte magával. A Szegedi Rendőrkapitányság az ügyben az Országos Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Főigazgatóságának támogatásával, országos koordinácó keretében göngyölítette fel a szálakat. A különös és többszörös visszaeső férfit összesen 35 bűncselekmény elkövetésével gyanúsították meg a szegedi nyomozók, de bűnlajstroma tovább bővülhet.
A férfi egyelőre nem működik együtt a hatóságokkal, így vallomást sem tett. A Szegedi Rendőrkapitányság őrizetbe vette és kezdeményezte letartóztatását.

Forrás és fotók: police.hu

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb