SportVideo365

Sárközi Róbert: “akiről meghallom, hogy az utcán csinálja a fesztivált, repül a klubból”

Pofonokkal teli időszak után vannak a szegedi MMA-sok (és itt most nem a Magyar Művészeti Akadémia rövidítését írtuk le, a mozaikszó a mixed martial arts, avagy a “kevert harcművészetek” hármas kezdőbetűiből áll össze), szó szerint: 2020-ban és 2021-ben a Covid miatt lőttek az edzéseknek, versenyeknek, 2022. végén pedig az energiaválság miatt maradtak sportcsarnok nélkül Sárközi Róbert, Elter Antal, Laczkó Balázs és Lehoczky Csaba növendékei. A Városi Sportcsarnok kapuit nemrég újranyitották, pörögnek a tréningek, telis-tele vannak új arcokkal, ráadásul úgy tűnik, a világ is kinyílt a szegedi nehézfiúk előtt – sorra viszik növendékeiket rangos külföldi gálákra.

Elugrottunk egy edzésre, ahol Sárközi Róbertet és Lehoczky Csabát faggattuk arról,

  • hogy az MMA tényleg menőbb lett-e Szegeden, mint a kyokushin, a kempo és a kick-box együttvéve,
  • hogy mekkora esélye van egy szegedi sportolónak olyan szervezetek közelébe férkőzni, mint a Bellator vagy a sportág csúcsának számító UFC,
  • meg persze arról is, hogy mit tesznek, ha valakiről azt hallják, hogy az éjszakában kamatoztatta a náluk megszerzett tudását.

Robi válasza az utóbbira egy roppant egyszerű “megköszönjük neki a tagságot, mehet, amerre lát” volt, minden mást pedig elmondanak a srácok az alábbi videós interjúban:

Operatőr: Magyar Andor, Szeged365

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb