Kikapcs

Idén is lesz Szegedi Borfesztivál: befutottak az első nevek, mutatjuk, kik töltik majd meg május végén a Dóm teret

2023-ban is lesz Szegedi Borfesztivál és Szeged Napja Ünnepségsorozat, immár hihetetlen, de huszonhetedik alkalommal. Az időpontot már kitűzte a szervező Szegedi Városkép és Piac, ezek szerint május 12-től 21-ig tart majd. Mint a szervezőktől megtudtuk, a teljes napi program még formálódik, viszont az már biztos, hogy a Dóm téri kavalkád keretein belül Szegedre jön Delhusa Gjon és Charlie, valamint Bródy János és Geszti Péter.

Programokkal és élményekkel teli májust ígérnek Szegedre, hiszen a 4 napos majális után nem sokkal jön a 10 napos Szegedi Borfesztivál-Szeged Napja Ünnepségsorozat is városunkba. Rákérdeztünk a szervező Szegedi Városkép és Piac Kft.-nél, hogy pontosan mire készülnek az idei évben, mint írták, a teljes napi program még formálódik, de fix fellépőkkel már tudnak szolgálni. A tervek szerint, Szegedre jön:

  • május 19-én, pénteken Delhusa Gjon és a rock, a jazz, a blues, a soul és a funk jellegzetes hangú előadóművésze: Charlie,
  • majd május 20-án, szombaton a magyar kultúra egyik emblematikus alakjáé lesz a főszerep, avagy Bródy János lép majd színpadra a Dóm téren,
  • de nem maradunk pörgős dallamok nélkül május 21-én, vasárnap sem, hiszen a Best of Geszti hozza el Szegedre a Rapülők, a Gringostar, és Jazz+Az dalait.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb