Mindenmás

Részegen, bedrogozva öntött lefolyótisztítót haverja fülébe egy SZTE hallgató, egy év hat hónap felfüggesztettet kapott érte

Egy év hat hónap börtönbüntetést kapott ma, három évre felfüggesztve az a szegedi egyetemista, aki 2021. év elején “poénból” lefolyótisztítót öntött a haverja fülébe egy házibuliban – tudtuk meg az ügyészségtől. A szenvedő fél – akit álmában ért az attrocitás – maradandó hallás – és esztétikai sérüléseket szenvedett.

Mint korábban írtuk, a vádlott és a sértett egy szegedi nyaralóban buliztak 2021. január 23. napján egy nagyobb társasággal. Az este folyamán az alkoholt és kábítószert is fogyasztó srác az ittassága miatt földön fekvő társát megpróbálta felébreszteni úgy, hogy vizet öntött a fejére.

Mivel ez nem vezetett eredményre, ezért a vádlott lefolyótisztító granulátumot öntött a másik fülébe. A “produkciót” a társaság tagjai telefonra vették.

A közlemény szerint a sértett erre felébredt és megpróbálta vízzel kimosni a fülét, melynek hatására a nagy fájdalom mellett a lúg egyre mélyebben okozott égési sérüléseket. A fiatalembert kórházba szállították, ahol megműtötték. A sérülés maradandó hallás- és esztétikai sérüléssel gyógyult.

A járási ügyészség a vádlottat maradandó fogyatékosságot okozó testi sértés bűntettével és kábítószerrel birtoklásának vétségével vádolta. A férfi bűnösségéről a Szegedi Járásbíróság ma döntött, akik

  • egy év hat hónap börtönbüntetésre ítélték az elkövetőt, három évre felfüggesztve,
  • míg egy másik egyetemistát kábítószer birtoklásáért ítéltek el, egy év próbaidővel.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb