Mindenmás

Súlyos baleset történt az M43-ason: pályafenntartó járműnek ütközött neki egy kamion, mentőhelikoptert riasztottak a helyszínre (frissítve)

Szerdán délután kettő óra előtt összeütközött egymással egy teherautó és egy kamion az M43-as autópályán, a 29-es kilométernél, Óföldeák térségében – közölte a katasztrófavédelem a honlapján. Mint kiemelték, a teherautó az oldalára borult.

A szegedi és a makói hivatásos tűzoltók a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányítása alatt feszítővágó segítségével végzik a műszaki mentést. Az esethez riasztották a szegedi tűzoltódarut is. Egy mentőhelikopter is a helyszínen van. A sztráda érintett szakaszát teljes szélességében lezárták.

FRISSÍTVE: PÁLYAFENNTRATÓNAK ÜTKÖZTEK

Cikkünk megjelenését követően a rendőrség a hivatalos honlapján azt írja, hogy egy pályafenntartó járműnek ütközött neki a kamion. Az ütközéstől a jármű a sztráda melletti árokba csapódott, a sofőr beszorult. A rendőrök a forgalmat a maroslelei lehajtónál a 4414-es útra terelik. A forgalom a sztrádára Makónál térhet vissza.

FRISSÍTVE (15:27): HALÁLOS VOLT A BALESET

A rendőrség nem sokkal három óra után azt közölte, hogy a sofőr, aki a kocsi alá szorult és olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen meghalt. 

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb