Mindenmás

Irány Szeged kultikus terasza: a hétvégén érkeznek a családi tálak a Malátába! (videó)

Itt a jó idő Szegeden, egyből megteltek a teraszok. Szeged egyik, ha nem a legjobb terasza a Maláta, ahol éppen Ír-, skót- és angol heteket tartanak, de a MALÁTÁSOK most hétvégén is meglepnek bennünket: egyre több család tér be hozzájuk, ezért nekik kedveskednek most hétvégén! Elképesztően finom családi tálakat állítottak össze. Meglestük a konyhát, és Goda Gábor Maláta séffel el is készítettünk Nektek egyet.

A Maláta terasz gyönyörű, Szeged kultikus helye. Ha pedig már megérkezett a nap és a 20 fok városunkba, akkor bizony a héten meg is nyitották a teraszt. A Szeged365 csapata is ellátogatott ide, a Szegeden egyedülállóan csak itt található igloo-ban építettünk csapatot, majd végig kóstoltuk az ír, skót és angol finomságokat. Na jó kortyoltunk is belőlük…

A mai napon pedig már Goda Gábor séffel készültünk a hétvégére: képzeljétek el, különleges családi tálakkal lepik meg a szegedieket péntek, szombat és vasárnap! Nézzétek meg a videót, amiből kiderül, hogy nem csak fenségesek az ételek, de laktatóak is. Szerintünk 4-6 fős családok vígan jóllaknak a szuperélelmiszerekből készült finomságokkal.

Természetesen a terasz hangulatát nehéz átadni így videón keresztül, de aki már valaha ült a teraszon a Fekete ház mögött pontosan tudja: ez az igazi szegedi mediterrán életérzés. Anitával, a Maláta mindig mosolygós kolléganőjével meg is kóstoltuk a Maláta családi tálat, természetesen a teraszon, napsütésben!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb