Sport

Hat nap múlva háború: óriási az érdeklődés a Pick-Veszprém visszavágóra, az összes jegy elfogyott

A nagy érdeklődésre való tekintettel és a szakhatóságokkal egyeztetve még 150 helyet felszabadítottak a szervezők a Veszprém-Szeged párharc jövő csütörtöki visszavágójára a férfi kézilabda Bajnokok Ligája rájátszásában – szúrta ki az Origo Sport. Ilyen gyorsan, ebben a műfajban még nem láttunk sold out – ot:

  • a Telekom Veszprém a hivatalos oldalán jelentette be, hogy péntek (ma) délután 14 órától kezdődik az online jegyárusítás a szabaddá tett felső karéjra az 5170 nézőt befogadó arénába,
  • majd nagyjából másfél órával később már be is jelentették, hogy az összes jegy elfogyott a nyolcaddöntő visszavágójára.

A párharc első, szegedi mérkőzését 36-23-ra nyerte a Veszprém, azóta sem hevertük ki teljesen a Napfény Városában. A Kékekre szombaton 18 órától még egy másik összecsapás is vár a K&H férfi kézilabda ligában:

a MOL Tatabánya otthonában lépnek pályára, ez lesz az első alkalom, hogy az OTP bank – Pick Szeged az új, 6200 fő befogadására alkalmas Tatabányai Multifunkcionális Sportcsarnokban játszik.

Mint a Pickhandball írta, a „Kék Tigrisek” az elmúlt fordulóban meglepetésre Komlón vereséget szenvedtek, így biztos, hogy kettőzött erővel készülnek ellenünk. A szegedieknek a Veszprém elleni BL-vereségből kell felállnunk. “A keretből egyedül Mario Sostaric sérült, szlovén szélsőnk bokája fordult ki, szerencsére nincs komolyabb baj, de a szombati összecsapást még kihagyja” – írták beharangozójukban.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb