Sport

“Nem hittem volna egy éve, hogy válogatott mezben, a Puskás Arénában pályára fogok lépni” – a korábban Szegeden játszó Csoboth Kevin berakná magát a kezdőbe a bolgárok ellen

A forráskúti Ádám Martin mellett a korábban Szegeden játszó Csoboth Kevin is bekerült a magyar válogatottba. Az észtek elleni felkészülési mérkőzésen mutatkozott be és csaknem az első labdaérintéséből gólt lőtt. Nyilván sajnálja az elszalasztott lehetőséget, de enélkül is óriási dolognak élte meg, hogy több mint negyvenezer ember előtt pályára léphetett a Puskás Arénában – írja a Nemzeti Sport. 

Mint kiemelték, ha rajta múlna, akkor a bolgárok ellen már kezdőként tenné ugyanezt. Azt mondja, az egója és az önbizalma megvan hozzá, de nyilván azzal is tisztában van, hogy még sokat kell tennie ezért a következő napokban. A portál egy videót is közzétett a korábban Szegeden játszó labdarúgóról, ahol a 22 éves debütáns részletesen is beszél első válogatott mérkőzéséről, s azt is elárulja, mit kért tőle Marco Rossi, amikor beküldte, illetve milyen visszajelzéseket kapott a társaktól az öltözőben.

“Nem hittem volna egy éve, hogy a Puskás Arénában pályára fogok lépni válogatott mezben. Tényleg nagyon boldog vagyok” – mondta Kevin az interjúban, majd hozzátette, hogy szívesen tenne azért, hogy a gól is összejöjjön legközelebb.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb