Mindenmás

Pénztárcát és mobiltelefont lopott egy férfi a szegedi Hősök terén lévő buszmegállóban – a rendőrök nagy erőkkel keresik

A rendőrök az állampolgárok segítségét kérik egy férfi azonosításában, aki megalapozottan gyanúsítható azzal, hogy egy szegedi buszmegállóban ellopta a sértett pénztárcáját és mobiltelefonját – tette közzé a felhívást a rendőrség pénteken. Mint kiemelték, a Szegedi Rendőrkapitányság lopás vétség gyanúja miatt indított nyomozást az ismeretlen tettes ellen.

A feljelentés szerint az elkövető 2022. november 11-én 16 óra 45 perc és 55 perc között a szegedi Hősök terén lévő buszmegállóban ellopta a sértett táskájából a pénztárcáját és a mobiltelefonját.

A rendőrök kérik, hogy aki a képen látható, 30-38 év körüli, sötét, hosszú hajú férfit felismeri, tartózkodási helyével vagy a bűncselekmény elkövetésével kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen a Szegedi Rendőrkapitányságon (6721 Szeged, Párizsi krt. 16-22).

Telefonon a névtelenség megőrzése mellett bejelentés tehető a Csongrád-Csanád Vármegyei Rendőr-főkapitányság 06/62/562-400-as hívószámán, továbbá a 06-80/555-111-es Telefontanú zöldszámán, valamint a 112-es segélyhívó telefonszámon.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb