Sport

Győzelemmel avatta fel a Körtvélyessy Péter VIP-páholyt a Tiszavirág Sportuszodában a Zue.hu Szegedi VE

Méltó módon, győzelemmel avatta fel a Zue.hu Szegedi VE a Tiszavirág Sportuszodában a Körtvélyessy Péter VIP-páholyt, hazai medencében ugyanis 19-7-re nyertünk a Pécs ellen.

EGÉSZ NAPOS SPORT – ÉS EGÉSZSÉGNAPOT TARTOTTAK, MECCSEKKEL FŰSZEREZVE

Szombaton Tavaszi Zue néven egész napos sport- és egészségnapot szerveztek a Tiszavirág Sportuszodában, ahol a sport és az egészség játszotta a főszerepet, természetesen meccsekkel színesítve. Volt minden, játék, remek hangulatú BABY-meccsek, a Komplex-labor jóvoltából szűrés, a zueonlinepatika.hu jóvoltából sok-sok játék, Kiss Csaba, a szegedi klub vezetőedzője révén egy szuper előadás, szóval minden.

DÉLUTÁN ÜNNEPÉLYES PILLANATOK KÖZÖTT ÁTADTÁK AZ ÚJ PÁHOLYT

A nap legszebb pillanata délután zajlott le. 16 órakor népes vendégsereg előtt adták át a Körtvélyessy Péter VIP-páholyt. A klub legendás elnökének özvegye, Cserhalmi Julianna és a klub ügyvezetője, dr. Molnár Tamás leplezte le az emléktáblát, immár ő is velünk lesz minden nap, minden edzésen és meccsen a Tiszavirág Sportuszodában. Megható pillanatok voltak ezek.

MINDEN MEZŐNYJÁTÉKOS GÓLT SZERZETT

A Tavaszi Zue zárása volt az OB I-es bajnoki. “Jól kezdtünk, vezettünk, a Pécs azonban a második negyedben egyenlített, 5-5. Innentől kezdve nem adtunk esélyt a vendégeknek. Remekül védekeztünk, jöttek a kapusbravúrok, elől pedig eredményesen játszottunk. Csapatként küzdöttünk. Ennek meg is lett az eredménye, egyre nagyobb lett a távolság, és ami örömteli esemény volt, hogy minden mezőnyjátékosunk gólt szerzett, ezzel is mutatva a csapategységet” – összegezte a mérkőzést a szegedi klub.

ÖSSZEGZÉS

Zue.hu Szegedi VE–Pécsi VSK-Mecsek Füszért 19–7 (5–3, 5–2, 5–1, 4–1)
E.ON OB I, Szeged, Tiszavirág Sportuszoda, 300 néző. Vezette: Csanádi, Tóth I.
Zue.hu Szegedi VE Molnár D. – Boros 1, Bóbis B. 1, Tóth GY. 3, Baj 1, Kürti 2, Lakatos S. 3. Csere: Kovács K. (kapus), Sánta 1, Horváth V. 1, Pörge 1, Leinweber 2, Horváth Zs. 1, Kardos A. 2. Vezetőedző: Kiss Csaba
Pécs: Gelencsér – Pellei K. 1, Lajkó 3, Csorba, Gaszt 1, Pónya, Szabó G. Csere: Kecskeméti (kapus), Bakos, Kolozsi 1, Reisz, Dubinák 1, Kókai, Vidovenyecz. Vezetőedző: Török Viktor
Gól – emberelőnyből: 12/6, ill. 10/2
Gól – ötméteresből: 2/2, ill. –
Kipontozódott: Reisz (20. p.)

Forrás: szve.hu

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb